Alla inlägg under september 2009

Av J B - 24 september 2009 11:32

Idag känns handen mycke bättre .. tack o lov .. lite öm och stel självklart men helt klart på bättringsvägen.

Idag fick vi en lång sovmorgon, hörde barnen strax vid 07 imorse då älskling skulle upp. Så tog med barnen in och myste ner oss i sängen, somnade gjorde vi alla. Oliwer vaknade strax vid 10 och likaså jag men Melanie fick jag väcka 10:45 då vi ville äta frukost tillsammans. Så just nu kikar de på pettson och findus och mormor kommer snart hit, vi ska sätta igång och sy nya gardiner till barnens rum. Har lite att fixa idag. . köpa allt till lördag så de är klart. Städa måste göras med, antingen idag eller imorrn.



Av J B - 23 september 2009 09:52

Ja med min jävla otur så lyckas jag tamefan med allt.

Igår hade vi en ganska så stressig eftermiddag. Jag halkade ute på gården hos en kund, så jag trillade och tog emot med min onda hand .. Då jag slutat så följde mamma med mig till akuten för att få den kollad, jag kollar den hellre en gång för mycke än en för lite, då jag redan har problem med handen sen nervskadan.. De vart några timmars väntan på akuten med undersökning & röntgen. Medans man sitter där så hinner man tänka ganska så mycke, då jag mest hade ont i min tumme och tänkte direkt båtbenet. Tack och lov var de ingen spricka, jag behövde inte gips i flera månader. Där släppte den sten. jag har dragit på mig en mjukdels skada, muskeln som fått sig en törn. Så nu sitter man här hemma, tar lite tid att skriva med enbart en hand. Så ska vara hemma och vila, missar massa timmar på jobbet, men de får bli så. Lämnade även barnen på dagis idag då Melanie skulle ha kalas på sin avdelning. Vet inte när de ska på dagis igen nu, har inga mera tider som jag vet just nu på jobbet, hoppas på några nästa vecka, tills dess ska väl handen kännas bättre?


Igår fick jag även en tid jag väntat på .. längtar så mycke tills jag ska dit.

Av J B - 20 september 2009 11:59

Var grymt igår .. vilken kväll.

Efter showen mötte jag upp Maria, Anna & Lovisa på BMB. Jag är riktigt nöjd med gårdagen..

Så idag minsann är jag seeg .. De ger väl med sig.

Snart kommer barnen hem med, så då ska de mysas för fullt!

Av J B - 18 september 2009 18:26

Idag har jag inte vart ute på någon promenad eller gym, har haft en cykelrad på jobbet, så blir massor med motion idag iallafall ;) När jag sen slutade så hämtade jag upp barnen och sen har vi vart ute på bergvik och fixat lite tills imorrn .. Handlade lite till vårat fredagsmys. Sen vart de en tur förbi alla karuseller som står uppställda, så barnen fick åka lite. Älskling ska snart iväg och fixa lite med fotbollen .. så ikväll har vi fredagsmys för oss själva jag och barnen. Tända ljus med grönsaker & dip & bara mysa massor i soffan.


JNOM! <3

Av J B - 16 september 2009 13:49

Är bokat tills på lördag .. ska bli riktigt skoj!


Under veckan har jag jobbat, vart och tränat/solat & vart ute på promenad, så idag har jag träningsvärk, inte tränat på ett tag nu, men trotsade värken och var ute på en timmes promenad. Är på gång nu .. känns väldigt sköönt.


Mycke inplanerat nu denna månad, känns skönt att ha något att se fram emot faktiskt.

Vi ska även hinna med att baka lite till Melanie som fyller år nästa lördag.

Av J B - 13 september 2009 16:20

Då var denna jobb helg över, gjort hela 26timmar på fredag-söndag. Jag känner mig rent ut sagt mör.

Huvudet värker, och nu ska vi komma på någon middag som går relativt snabbt att göra, förslag tack?

Sen ska jag ta mig ett bad med barnen, och slutligen slappa i soffan resten av kvällen.



Av J B - 11 september 2009 14:47

Nej de blir de inte vill jag lova, jag börjar jobba 16 idag. Sen har jag delad tur imorgon och jobbar till 16 på söndag. Så att träffa min familj under helgen kommer jag knappt att göra, vilket känns riktigt trist. Men de är bara att bita ihop och jobba in dessa 26timmar under helgen.


Annars har jag inte så mycke annat att skriva om .. de är mycke som händer .. men de vill jag inte dela med mig av förens det är klart!

Av J B - 9 september 2009 14:32

Snälla ni är som lämnar kommentar att ni håller era tummar..

Vill inte riktigt skriva om vad de gäller, men de kommer jag göra så småningom ..

Imorrn ska h*n höra av sig igen .. så hoppas på goda nyheter. Jag är taggad till max!!!



Även idag vart de en härlig powerwalk på 60minuter, så nu har jag nyligen ätit en sen lunch, och nu ska jag in och duscha, jobbet kallar kl.16


Vi hörs ;)

Ovido - Quiz & Flashcards