Alla inlägg under november 2009

Av J B - 13 november 2009 16:43

Vart en mysig dag, vart på stan och kikat lite, shoppat julklappar till barnen.

Vart även tur till på stan på eftermiddagen nu, då jag mötte upp Marie för en fika. Så har nyss kommit hem.

Resten av kvällen blir de massa mys med barnen, då älskling ska iväg på match.

Av J B - 12 november 2009 18:32

Vart en mysig dag, var iväg till ikea och kikade runt lite. Åt lunch och sen vart de en kik ner på stan och kollade på leksaksaffären med Oliwer.

Tog oss en tur upp till vc sen för Oliwer var inställd på att ta vaccin sprutan, men när vi kom upp så började han gråta igen, vi lirkade och pratade och tillslut tog han det. Var super lessen, de känns så hemskt. Var enbart 3 doser kvar då han fick. Hämtade sen upp Melanie och vi åkte ut till bergvik för att fika som jag lovat barnen efter de tagit vaccin.

Väl hemma igen så var Melanie stekhet, så tog tempen och den landade på 39,3 så de är väl biverkningen på vaccin från igår och hon har även haft ont i armen på dagis idag, så vi har bara myst sen vi kom hem.

Blir en lugn och mysig kväll i soffan.

Av J B - 11 november 2009 17:55

Idag har jag och Oliwer vart hos tandläkarn och kollat hans tänder. Gick kanon bra.

Åkte även för att barnen skulle ta vaccin, hur många som helst innan. Har velat fram och tillbaks och nu sluta de med att jag tacka ja. De gick inte sådär jätte bra, både var super rädda och grät och skrek. Melanie lyckades vi med att ta, tack och lov Emma var med, fick hålla i dem. Men Oliwer var totalt omöjlig, han var helt hysterisk och han är super stark när de är något han absolut inte vill. Försökte hålla fast han men de slutade med att efter 20minuters övertalan och försök gick vi därifrån utan att han tagit vaccin, de var en otroligt jobbig sitation ;(

Efter det fick jag inte ett så roligt samtal, så nu är jag minst sagt irriterad och förbannad hur fan folk beteer sig! Skamligt!

Var sen tid för utvecklingssamtal på dagis för Oliwer, vilket gick kaon. Inga som helst problem.

Nu blir de lugna gatan resten av kvällen, de har vart alldeles för mycke idag.

Har pratat igenom med Oliwer om vaccin och han har lovat att ta det, så hoppas nu inte att de tar slut tills imorrn så får vi ge det ett försök till. De hade inte fått in så mycket idag så de visste inte om de skulle räcka.

Av J B - 10 november 2009 17:20

Här hemma om dagarna, Melanie är på dagis medans Oliwer är hemma och är sjuk.

Så vi myser mest i soffan.

Var en sväng ner på jobbet och lämna in sjukskrivningen som är förlängd till 29e november.

Körde igång med träningen på handen imorse med, de suuuuger och gör så fruktansvärt ont att göra något ;(

Vi har skrivit önskelistor till tomten idag med.

Nu ska de ätas och sen mysa resten av kvällen.

Av J B - 9 november 2009 20:16

Ja idag har de inte vart någon rolig dag inte, var som sagt till ortopeden.

Klippte gipset och när handen väl var fri så kom en smärta som heter duga så fort jag skulle röra handen.

Såå grymt ont i handleden så fick en akut tid på röntgen för att kolla hur det såg ut. Sprickan var ännu kvar, men på bättringsväg. Inget nytt gips tack och lov. Sjukskriven månaden ut. Skulle ner till arbetsterapeuten, fick vänta en timme. Sammanlagt var jag på sjukhuset 3h, mindre skoj.

Hon tror att jag även råkat ut för mjukdelsskada i handleden på vänster sidan så de smärtar som de gör då jag försöker röra på den, så troligtvis är de det och så känner jag av mjukdelsskadan från första fallet på jobbet i tummen/handled höger sida ( vänster hand ) och självklart känns nervskadan i fingrarna mycket värre då allt är stelt och ömt. Gör några övningar som jag ska köra hemma, kommer inte bli lätt detta.

Så har nu en handske på handen för att hålla nervskade fingrarna isär, tejp på lill/ring finger så de sitter ihop och även ett skydd runt handled så de håller sig på plats.

Jag är rejält less och irriterad på handen, humöret är INTE på topp idag efter allt detta.

Av J B - 9 november 2009 08:34

Idag ska jag äntligen till ortopeden för att ta bort gipset, hoppas allt är som de ska nu.

Även Oliwer blir hemma idag, Melanie ska till dagis. Febern är tillbaks, så blir en mys dag.

Av J B - 8 november 2009 17:52

Rolig kväll igår, träffade upp massa jobbarkompisar igår för förfest och massa snack, saknat dem så de var super skoj. Sen när klockan närma sig 23 å splittrades alla för alla skulle på olika uteställen. Själv fick de bli en tur på nöjes med Marie och hennes kompis. var en grymt rolig kväll, hemma var jag vid 03, så imorse var jag otroligt seg. Vid 11 kom familjen in och väckte mig, gick inte upp förens 13. Fick frukost på säng, sen vart de massa mys och slutligen en dusch så jag kände mig lite piggare.

Vart en sväng till svärmor idag, Oliwer är bättre i hostan idag och ingen feber just nu men han får vara hemma från dagis imorrn för att vara på säkra sidan.


Velar fram och tillbaks angående vaccin till barnen, Oliwer är ju egentligen i en riskgrupp iomed att han har krupp och när han får denna hemska hosta blir allt väldigt ansträngt som han hade hela dagen igår, så ska jag ge vaccin eller inte? Tycker de är så fruktansvärt svårt!! Läser så mycket om vaccin och barn, man blir rädd för biverkningarna ;(


SVÅRT!!

Av J B - 7 november 2009 15:50

Imorse var vi uppe tidigt så tog med mig barnen och handlade god frukost och present till älskling från barnen. Vi gjorde en frukost och gav han på sängen, så vi firade fars dag idag istället. Vart en vääldigt lugn dag, Oliwer är inte pigg, väldigt hostig.

Snart dags för lite mat och sen ska jag göra mig klar för att träffa några jobbarkompisar och dricka lite.


Längtar tills måndag.

Ovido - Quiz & Flashcards