Alla inlägg den 20 maj 2009

Av J B - 20 maj 2009 12:53

Melanie kom insmygandes imorse, så vi låg och myste lite innan vi gick upp, Oliwer hade inte vaknat då. Sen gjorde jag ordning frukost till barnen och vi gjorde oss klara. Sen begav vi oss till bergvik för att träffa upp mormor.

Var på jakt efter nya skor och tofflor till barnen, och de hela slutade med att vi fick med oss 8par till dem båda, mormor köpte även 3par av dem, tackar för det! Sen vart de en hel stor full påse med MASSOR med kläder till barnen, så där gick de pengar vill jag lova. Vart även 3 plagg till mig själv. Slutligen köpte barnen lite lunch och sen köpte vi med oss jordgubbar hem så ikväll ska vi njuta av svenska jordgubbar, muuums.

Just nu vilar barnen, sen får vi se vad vi ska hitta på? Kanske vi åker ner på stan, ska köpa dop present till Molly med.


Sköterskan från smärtkliniken ringde då vi var ute med, och medicin tyckte dem inte att vi skulle testa igen, då jag mått som jag gjort under 2 gånger av olika mediciner, så nu ska jag dit om en vecka för att testa tens, vi får se hur de hela blir?

Ovido - Quiz & Flashcards