Alla inlägg under maj 2009

Av J B - 20 maj 2009 12:53

Melanie kom insmygandes imorse, så vi låg och myste lite innan vi gick upp, Oliwer hade inte vaknat då. Sen gjorde jag ordning frukost till barnen och vi gjorde oss klara. Sen begav vi oss till bergvik för att träffa upp mormor.

Var på jakt efter nya skor och tofflor till barnen, och de hela slutade med att vi fick med oss 8par till dem båda, mormor köpte även 3par av dem, tackar för det! Sen vart de en hel stor full påse med MASSOR med kläder till barnen, så där gick de pengar vill jag lova. Vart även 3 plagg till mig själv. Slutligen köpte barnen lite lunch och sen köpte vi med oss jordgubbar hem så ikväll ska vi njuta av svenska jordgubbar, muuums.

Just nu vilar barnen, sen får vi se vad vi ska hitta på? Kanske vi åker ner på stan, ska köpa dop present till Molly med.


Sköterskan från smärtkliniken ringde då vi var ute med, och medicin tyckte dem inte att vi skulle testa igen, då jag mått som jag gjort under 2 gånger av olika mediciner, så nu ska jag dit om en vecka för att testa tens, vi får se hur de hela blir?

Av J B - 18 maj 2009 17:13

Känner mig ganska så trött i kroppen just nu, för att jag jobbade delad tur på lördagen, till 16 på söndagen och lika idag och jobbar även imorrn med. De är tufft att gå på 100%, så jag förstår mycke väl varför hon som jag går för just nu har gått in i väggen och inte klarar av det. MEN jag är glad att jag har ett jobb såklart, men de är så mycke just nu.. ska bli skönt att vara ledig till helgen iallafall och nästa vecka jobbar jag 3 dagar sen är jag 4a ledig och då ska vi upp till Mora, torsdag-söndag.


Vilket fall så är de vääldigt tomt här hemma just nu, mormor ville låna barnen tills imorrn, så de är bara skoj för dem att de kan vara där ute och leka. Skönt med lite egen tid såhär under veckorna med. Så om ett tag ska jag ta mig till gymmet för att träna lite och sen avsluta med en solning, ska bli underbart.


JNOM! <3

=(

Av J B - 15 maj 2009 17:58

Idag gick jag ur sängen vid 14.30 Känner mig totalt överkörd, vaknade imorse av världens huvudvärk, så var bara upp och tog mig lite frukost för att sen krypa ner i säng igen. Vid lunch så kröp även barnen ner hos mig och vi vilade tillsammans. Fick sen lov att dra mig upp när klockan blivit 14.30 Då åkte vi alla och köpte mat och åt, vi har även vart ute i de underbara vädret nu i 2 timmar o njutit. Nu blir de mys resten av kvällen, för imorrn kommer jag inte få se mina älsklingar på hela dagen ;( Jag har delad tur, hur jag nu ska orka de? Är ledig mellan 14-16 men jag blir kvar på jobbet o vilar på soffan då, för fisarna ska till svärmor några timmar medans älskling ska iväg på match. Ingen rolig dag imorrn vill säga.

Av J B - 14 maj 2009 17:28

Gårdagen gick bara bra, jag och Maria både sprang och gick runt, och sen vart de picknick efteråt.


Idag har jag vart väldigt seg, har tack o lov fått sluta med medicinerna så de var skönt, men de pratades om att testa andra? Vi får se när hon ringer tillbaks, vad läkarn beslutar? Känner mig som en försökskanin just nu.

Hjälpt Emma att köra hem sängen till henne och sen åt vi lunch.

Skulle ha jobbat kvällen idag, men jag mår inte alls bra, så jag orkar verkligen inte. Istället ska jag komma ut en sväng med Emma så jag får lite annat att tänka på. Dags för middag nu sen kommer Camilla hit och jag åker med Emma.


Av J B - 13 maj 2009 09:36

Har inte orkat blogga något de sista dagarna, mått så fruktansvärt illa, och yr är bara förnamnet, även på kvällen kommer de när man ska ligga still och kika på tv, så bara kryper de i kroppen på mig, kan inte ligga still och nätterna vaknar man och är likadant, skit jobbigt rent ut sagt. Men imorrn är de äntligen torsdag och då ska sköterskan ringa, så jag hoppas innerligt att jag får sluta med dessa tabletter.


Idag är jag vilket fall ledig, skulle ha jobbat kvällen, men de är vårruset ikväll, så de flesta på jobbet ska vara med och springa/gå. Vi är en del som ska gå, så de passar mig utmärkt. Annars blir de en lugn dag, ska gå ut snart så barnen får leka av sig lite.


JNOM! <3

Av J B - 10 maj 2009 17:17

Då har man vart ledig i 4 dagar nu och jag känner mig inte alls taggad att jobba imorrn då jag mår såhär.

Jag mår ständigt illa, har svårt att sova om nätterna då jag vaknar och mår illa och de tar långt tid innan jag lyckas somna om igen.

Jag känner mig ganska så slutkörd just nu, i och med att jag är yr med och jag känner mig allmänt konstig. Svårt att beskriva faktiskt, men typ full och huvudet känns tungt, som att jag är i en bubbla eller något?

Barnen totalvägrar att lyssna när man säger till dem, och de känns som att de gör allt för att bara jävlas, även om de nu inte är så. Men denna trots kan man verkligen bli knäpp på.

Så idag har Camilla & Jonatan lånat dem några timmar, sen kom svärmor och hämtade dem, så nu är dem där och leker. De dröjer nog inte så länge innan de kommer hem, då de är sängen tidigt ikväll. Så jag har bara legat på soffan och slappat idag. Jag är verkligen super tacksam att ni finns, ni är underbara <3


Återgår till soffan en stund och väntar på att maten ska bli klar, älskling grillar. Får se om jag lyckas få i mig lite mat?


JNOM <3

Av J B - 8 maj 2009 17:40

Känner att jag bara klagar just nu, men denna medicin är fan värre än den andra som jag testade. Jag mår riktigt j-a dåligt.

Massa symtom som illamående till max, ont i magen, dålig i magen, huvudvärk, trött konstant, och väldigt yr och de svartnar för ögonen för mig. & så ska jag äta denna medicin tills på torsdag då sköterskan ska ringa igen, förstår inte hur jag ska orka må såhär tills på tordag om detta inte släpper? :(




JNOM! <3

Av J B - 8 maj 2009 09:39

Tog första tabletten igår och när de sen gått x antal timmar så jag vart jätte konstig i kroppen, kändes jätte skumt, yr och för att inte tala om illamåendet som står mig upp i halsen.

De är lika idag med, så känns riktigt jobbigt. Hatar att gå och må illa, de är de värsta jag vet. Får se om detta släpper eller om de ger någon verkan i min hand?

Ovido - Quiz & Flashcards