Alla inlägg den 2 januari 2010

Av J B - 2 januari 2010 20:30

De vart en tur ute i Mariebergsskogen för lite skridskor, de tyckte de var svårt. De gick lite bättre för Oliwer än första gången, dock var alla pingviner upptagna och så de var det svinkallt ute så vi var inte där så länge. Väl hemma igen så sov vi middag och sen har vi pysslat lite hemma. Emma kom och vi åt tacos, sen har vi legat och myst i Oliwers rum och kikat på Lotta flyttar hemifrån. Barnen ska snart i säng, sen blir de hur lugnt som helst.

Av J B - 2 januari 2010 10:50

Nyårsafton gick väldigt fort att jobba, lite mindre att göra för några tackat nej till hjälp. Så den gick väldigt fort, hämtade upp Emma efter det och åkte ut till svärmor, där hade barnen somnat. Vart lite mat i magen och när klockan närmade sig 23:30 så väckte vi barnen sen åkte vi in till torget och firade in nya året. De somnade på en gång när vi väl var hemma sen och likaså vi.

Gårdagen så var vi iväg med Emma och åt lunch, sen förbi hos till mamma och hälsa på.. vi hade bestämt att gå på bio med Emma. Så barnen var hos mormor & morfar medans vi var på bio. Luftslottet som sprängdes var riktigt bra.

Efter bion hämtade vi upp fisarna och sen direkt hem i säng med dem.

Då slog vi igång nästa film, skräckis. Paranormal activity, usch vilken sjuk film. Jag låg på helspänn hela filmen.


Nu idag ska vi snart iväg och åka skridskor, får se hur de går denna gång? Barnen testade ju förra året en gång bara och nu när Melanie fick skridskor i julklapp så nu ska dem åka båda samtidigt. ;)

Ovido - Quiz & Flashcards