Alla inlägg den 11 januari 2010

Av J B - 11 januari 2010 11:01

Idag fick jag en glädjande nyhet. Jobbet ringde och undrade om jag var intresserad av att gå på en 62% schema rad då personen i fråga har hoppat av.

Självklart sa jag ja! Jag tackade nämligen nej till denna innan personen i fråga fick denna. Då de var alldeles för få timmar, men nu är de ändrat och nu har jag endå timmar på 62% och kan ta in fler timmar så de blir som jag brukar ligga varje månad som jag gått som vikarie. Känns otroligt skönt måste jag säga.

JAG ÄR SÅ HIMLA GLAD!!!!!

Av J B - 11 januari 2010 10:56

De var det igår, vaknade av barnen och begav mig ut på en 30minuter promenad i de kalla 20 minus grader, efter halva tiden så trodde jag ärligt benen skulle gå sönder. De gjorde så ont. Väl hemma så vart de en god gröt frukost.

Massa mys med familjen. När sen barnen vilade så traskade jag ut ytterligare en gång på 40minuter, härligt men svinkallt.

Vart sen ett hett bad med ansiktsmask och hårinpackning.

Bestämde oss sen att gå på bio, så vi körde barnen till skoghall så dem fick busa med Engla. Vi köpte med oss mat, urgod sallad och sen åkte vi till bion. Göta Kanal 3, den var helt ok faktiskt.

Väl hemma igen så kröp vi ner i soffan under täcket och kikade på film.

Mysig söndag. <3

Ovido - Quiz & Flashcards