Alla inlägg under juni 2009

Av J B - 9 juni 2009 17:39

Gick otroligt fort. Lämnade fisarna på dagis vid 11, sen vart de en träff på arbetsförmedlingen igen för en inskrivning. Efter det lunch på Waynes, deras pastasallad med kyckling/fetaost är bara föööör underbart god. Sen iväg på diabetesunderbildning, så nu ska jag läsa lite mera om det som vi fick sen ska jag förhoppningsvis få delegering på att ge insulin från sköterskan. Chefen ringde även i pausen idag och undrade om jag ville jobba imorrn, så imorrn och på torsdag ska jag enbart gå till lunch, känns lite lyxigt att sluta så tidigt.

Nej nu ska jag fixa med annat, barnen ska badas och vi ska hinna mysa lite innan de ska sova.

Av J B - 8 juni 2009 19:46

jag skrev, men har inte vart så mycke annat än jobb.

Jobbade hela helgen, så barnen var några timmar ute hos mormor o morfar medans älsk var på match, så träffade inte fisarna från de att de la sig på fredagen kvällen till söndag efter 16, kändes lite tungt. Söndagen spenderade dem på leklandet med älsk.

Även jobbat idag med, det har vart en del nu.. imorrn är jag då ledig, så ska ner på arbetsförmedlingen och snacka med dem igen, sen äta en lunch på stan innan jag ska på delegering för insulin mellan 13-16.

Av J B - 5 juni 2009 11:08

Denna vecka, så idag ska vi till leklandet och busa så barnen blir nöjda.

Vart en jobbig vecka, 2dagar och 2 kvällar är iallafall avklarade. Väntar bara denna jobbiga helg, delad tur imorrn och till 16 på söndag. Så från att barnen somnar ikväll så kommer jag inte ens att få se dem förens på söndag efter kl.16 Då de ska till mormor och morfar några timmar imorrn på dagen då älsk ska ha fotbollsmatch, så jag kommer att vara kvar på jobbet och vila medans jag har mina 2timmars rast. Känns jobbigt.

Idag ska jag även öka på dosen på min medicin för att se om de ger något?

Känner på mig att även denna medicin känns bortkastad. Handen är precis som vanligt, men jag är super trött hela tiden. Less är bara förnamnet vad jag är. Suck.

Av J B - 2 juni 2009 16:46

De är ju såå underbart med barn som trotsar. NOOT!

Från det att jag väckte Oliwer imorse så var de sura miner, han ville inte till dagis och var sur. Han skulle inte gå in på dagis och han skulle absolut inte ha någon kram/puss då jag frågade flera gånger, till slut gick jag därifrån och då vart han surare än surast och grät. Så när jag sen hämtade han så var han glad först, sen berättade dem att han inte alls vart på så bra humör som han vart igår, utan gjort allt tvärtemot. På vägen hem så började han igen, han skulle inte alls ha maten som vi skulle göra, och hela vägen hem så skrek han dumma mamma. Så nu sitter han på sitt rum där han får sitta tills han kommer ut och ber om ursäkt. Jag är inte på speciellt bra humör just nu och jag är tröttare än tröttast. ( jävla medicin helvete )

Är inte glad för fem öre, på måndag ska jag även besöka arbetsförmedlingen igen då jag inte längre kommer gå på 100% vik. Börjar kl.10 på måndag. Denna dag får gärna vara över ..


/Less.

Ovido - Quiz & Flashcards