Alla inlägg under oktober 2009

Av J B - 18 oktober 2009 19:11

Dagen och kvällen igår var riktigt skoj, de vart liiite för mycke drinkar så de slog till ganska så rejält.

Så full som jag var igår har jag inte vart på bra länge, de hela slutade med att jag inte åkte med till krogen.

Spydde som en gris ;( Var hemma redan vid 00, fick hjälp hem från underbara vänner. <3

Imorse mådde jag fruktansvärt och gör ännu, så nu ska jag hålla mig ifrån alkolhol ett tag, fått avsmak.

Men kul hade jag iallafall med underbara folk, och smärtan i handen var borta igår med. Underbart .. men den är nu tillbaks. ;(

Hämtade hem barnen strax vid lunch, sen åkte vi på 2års kalas.

Jag bara längtar tills barnen ska sova så de blir lugnt och skönt och man kan lägga sig och slappa i soffan.

Hoppas på att man är bättre imorrn.



Av J B - 17 oktober 2009 09:55

Ska iväg till mamma om nån timme och lämna barnen.

Vi ska nämligen fira min bror idag som fyllde år i veckan.

Först ut blir paintball med ett helt gäng i 2 timmar, kan allvarligt säga att jag är grymt besviken att jag inte kan få vara med och spela, får snällt stå och kolla in när de andra får ha skoj. Förbannade gips, så ja kom lite agg ut, de går fler tåg de vet jag men hade verkligen sett fram emot detta. Nåja efter paintballen ska vi alla göra oss klara och käka något gott för att sen förfesta hos Jocke innan de blir en tur på krogen. Kanske inte de roligaste att gå ut med gips ;( Men de ska inte hindra mig, ska bli skönt med lite alkolhol i sig så kanske jag slipper känna smärtan.


Ha en trevlig lördag.

Av J B - 14 oktober 2009 15:33

Idag kom den, så på tisdag ska jag dit och se om senan lagt sig till rätta, vill gärna slippa operation.

Jag håller på att bli tokig på detta gips, och inte minst smärtan som stör fingret ( ett av de nervskadade ) som är i gipset.

Idag har jag haft en soff dag och myst under täcket till en av falk filmerna.

Mitt i allt så fick jag ett sånt sug efter pepparkakor och julmust, så vi ska snart ut till mamma och äta middag då brorsan fyllde år igår så på vägen hem ska vi allt köpa pepparkakor och julmust. Kanske längtar efter julen trots allt?

Av J B - 13 oktober 2009 10:02

Igår var de en lugn dag, tog oss en tur ut så barnen fick leka av sig lite. Jag var även förbi jobbet med papper, somnade sen en sväng på soffan efter lunch.

Efter middagen var jag tvungen att komma ut på en promenad med massa musik i ipoden för att tänka på något annat än smärta och denna hand. Vart 60minuters promenad.

Citodonen tycker jag inte tar något heller, sen att mina 2 fingrar som är känsliga är delade. Lillfingret och ringfingret är i gipset och de andra är fria men de sticker något så fruktansvärt i gipset för att dem fingrarna är delade. Jag hatar gips!!!


Idag är barnen på dagis, de ska vara på dagis 9-14 varje dag så länge jag är sjukskriven. Skönt för dem att få leka då en annan inte orkar lika mycket nu. Rastlös är bara förnamnet, hatar att ha de såhär. Jag längtar att få jobba, vill inte alls vara hemma i minst 4 veckor till ;(


Har iallafall en helg att se fram emot!

Av J B - 11 oktober 2009 14:38

Otur eller vad, de räcker inte med att man har en nervskada i handen. Trilla i september och fick en mjukdels skada, och än slutar det inte. Gjorde illa handen igår kväll igen. Dum som jag var så trodde jag att jag skulle kunna jobba imorse, gick en timme sen fick jag ringa in en annan. Vilken jävla smärta.

Åkte hem, så älskling och Oliwer fick köra bort mig på akuten.

Visade sig efter många timmars väntan att jag har fått en spricka i handen och en sena ligger fel, fått gips som ska sitta en vecka sen ska jag tillbaks och röntga för att se om senan rättat till sig, om inte så blir det operation ;(

Gips ska jag ha i 4veckor, jag kommer klättra på väggarna av att gå hemma såhär länge, vill ju jobba ;(


Jag är så less på detta skit och denna jävla hand!!

Av J B - 10 oktober 2009 16:35

Idag har vi slappat .. var iväg på ikea med svärmor & Camilla och handlade lite smått och åt lunch, sen har vi kikat runt på bergvik, för att slutligen handla lite lördagsgodis.

Svärmor är även ensam ikväll så hon ville låna Melanie över natten, de behövs att barnen är isär från varandra ..

Så imorgon får Oliwer hitta på något bus med älskling då jag jobbar dagen.


Nu ska jag mysa vidare med Melanie innan hon ska iväg.

JNOM! <3

Av J B - 9 oktober 2009 15:05

De fick jag nyligen höra, åh så glad jag är för er! SÅ som ni kämpat, de är ni värda. Detta kommer gå bra. Många tankar till er!

Tänk om jag också kunde få ett glädjande besked snart, så denna väntan tar slut nån gång. Så jag bara kunde släppa allt.


Har idag jobbat min 8e dag i streck, så nu är jag ledig imorrn och sen kör jag söndag-fredag igen. . längtar redan efter nästa fredag då klockan slår 14 och jag får helg! ;)


Ska snart sätta på mig lite träningskläder och sen möta upp Marie, vi ska ta oss en promenad i det fina vädret, sen ska älskling på match och jag och barnen får ha fredagsmys för oss själva och mysa i soffan till idol.

Av J B - 8 oktober 2009 15:08

Har egentligen inget speciellt att skriva om.

Jobbat 3timmar idag, aktivering. Så de var lite annorlunda än vad man är van vid, men de gick super. Trodde sen att jag skulle vara ledig i 2 dagar, men telefonen ringde bara 20minuter från de att jag kom ifrån jobbet om en dagtur imorgon, så denna vecka har de bestått av 6 jobbpass av 7.

Har pysslat här hemma lite idag, rensat och slängt massa kläder som bara ligger och skräpar.

Ska ta och mysa ner mig med barnen nu och antingen leka lite eller kika på någon film, innan man ska börja med maten senare.

Ovido - Quiz & Flashcards