Alla inlägg den 7 maj 2010

Av J B - 7 maj 2010 12:35

Länge sen nu, men har vart i Mora, åkt ambulans till falun, legat inne på barnavdelningen här hemma i Karlstad. Och så har datorn hemma lagt av helt.


Iallafall allt med Melanie och hennes magsmärtor, vi var inne i falun för en vecka sen, fick klyx då de trodde att hon var förstoppad trots hon skött magen hela förra veckan så jag var chockad. Vart bättre under natten då vi kom tillbaks till mora och morfar. Under lördagen åkte vi hem till karlstad och när vi hadee 6mil kvar började hon klaga igen och spydde även 2 gånger hemma. Vi bestämde att åka in akut och vi vart inlagda på barn och under kvällen/natten så var vi på röntgen som visade förstoppning. VI låg inne lördag-tisdag under dessa dagar fick hon klyx och vattenlavemang flera gånger utan resultat. Min lilla snutta hadeså ont i magen och bara grät. Under måndagen var mormor med oss på sjukhuset och vi gjorde allt för att hålla igång magen, lekte på lekterapin och på kvällen fick hon päron och katrinplommonpure, natten till tisdag var skaplig. Tisdag morgon kom och äntligen fick hon gå på toa och nu tänkte jag äntligen är de på gång och vi vart utskrivna. Under onsdagen var hon på dagis och lekte och höll igång magen hela dagen, hon började även på sin nya avdelning med dem äldre.

Kvällen kom och hon somnade, men vaknade strax vid halv 9 och sen höll hon igång hela natten fram till 6 på morgonen, varje timme var jag upp till henne och hon bara grät och klaga, så jag ringde dagis och jobbet och sa att vi kommer inte. Åkte åter in med henne på akuten, hade mamma och Oliwer med mig, tänkte att detta kommer bli en lång dag  med men han var super duktig. Vart ännu en gång massa prover och röntgen vilket visade att förstoppningen inte hade släppt sen sist men hade vandrat längre ner i tarmen, därav hennes hemska smärta under natten. Hon fick ett klyx igen och ut kom ett resultat som heter duga. Natten har vart lugn, hon är tillbaks i sitt rätta jag. FIck även med oss ett klyx hem och de har hon fått i morse för att kolla på allt verkligen var tomt. Hon får nu lactulos på morgonen och vi ska inte ge henne några mjölkprodukter under en vecka så magen kommer ikapp igen.


Så de har vart otroligt jobbiga dagar med sjukhusbesök.

Men nu är vi på gång igen, hoppas de håller i sig nu.

Datorn hemma har även kraschat så därav denna dåliga uppdatering. Är hos mamma just nu och skriver.


Gick även in i v19 (18+0) igår .. de går undan.

Ovido - Quiz & Flashcards