Alla inlägg den 17 maj 2010

Av J B - 17 maj 2010 18:02

Dagen som jag länge väntat på, att dem första sparkarna kommer igång och man kan känna dem utanpå magen kom idag. Både hjärtat och barnen har fått känna. Kärlek! <3

Har ju sen måånga veckor tillbaks bara känt små rörelser i magen och bubbel, men idag kom dem äntligen. Känns underbart.

Du är såå efterlängtad, om månaderna bara kunde gå lite snabbare.



Just nu äter resten av familjen mat, köttbullar och jag klarar inte av doften av dem och klarar inte av att vara i köket, jag får äta något när dem ätit klart. Är riktigt känslig mot dofter och så har jag aldrig haft vid någon annan graviditet. Så har svårt för att äta en del maträtter, doften får mig riktigt illamående. Mat överhuvudtaget känns inte alls skoj.

Av J B - 17 maj 2010 14:56

De vill jag lova, 6:50 ringde min telefon imorse och de undrade om jag kunde komma in och göra dagen, så var bara att klä på sig, väcka barnen ( Melanie var dock redan vaken ) äta frukost och sen traska ner på dagis och lämna dem och ner och hämta sina saker. Nackdelen var att jag gått på gå/cykelrad och jag känner mig totalt slut nu när jag kom hem.

De värker i ryggen, magen, ljumskarna och mellan .. De känns mer och mer för varje dag men idag är de extremt, är ju inte van att gå och cykla så mycke som jag gjort idag. Så min ork till att göra något hemma kan jag lova är lika med noll, så jag skiter i städning idag. Positiva med att jag jobbat dagen var ju att jag slapp göra min kväll så de är jag glad över. Men nu blir de vila resten av dagen.

Ovido - Quiz & Flashcards