Alla inlägg den 21 maj 2010

Av J B - 21 maj 2010 15:29

Idag har jag en riktig skit dag, ingenting känns skoj. Jag mår dåligt idag, inte känt mig såhär nere på riktigt länge och de känns konstigt att må såhär.

Har bara lust att skrika rakt ut och gråta!!

Är fruktansvärt trött med och barnen har såklart hållt på massor idag.

Bra dag, noot. Även en jobbhelg att tänka på. Bara lust att gå och lägga mig och vakna upp imorgon och hoppas att de inte känns såhär då med.




För det sista så SUGER ni på att kommentera! Ni är så j-a nyfikna och läser bloggen men inte f-n kan ni ens lämna en kommentar.


Av J B - 21 maj 2010 09:27

Vilken kväll, gå vårruset i regn var ingen höjdare, inte heller som gravid. Hade jag inte vart gravid så hade jag inte klagat på 5km för de är bara skönt. Men jag fick så ont i ljumskarna och ryggen, så herregud.

Efter vi gått, så åkte vi alla till lokalen och åt våran picknick sen var de raka vägen hem och in i duschen, hann bara lägga mig i soffan och vara vaken i några minuter innan jag somnade. Totalt färdig..

Imorse var jag koma när Oliwer ropade på mig, så tidigt var de med så vi somnade om. Jag är riktigt j-a trött idag och huvudvärk som jag inte haft på ett tag nu, så jag känner mig inte alls pigg och regnat det står som spön i backen. Ingen rolig dag.

Ovido - Quiz & Flashcards