Alla inlägg den 9 februari 2008

Av J B - 9 februari 2008 18:42

Oliwer vaknade strax efter 10 imorse, kladdig i ögonen o lite röd. Vi gjorde oss klara för att åka ut lite, så vi åkte förbi där älsklingen spelade fotboll o kikade på det. När han sen var klar så åkte vi ut till bergvik o käkade lunch för att sen åka tillbaks för hans nästa match. Där somnade Melanie i vagnen medans vi kikade på fotboll med älsklingens mamma o syster. Vi åkte sen ut till bergvik igen för att handla lite lördagsgodis o sen vart de en liten leksak till dem båda o badkläder till Melanie.

Oliwer är alldeles röd runt ögonen o svullen, så han har åkt på ögoninfektion. NÄR ska de någonsin få vara bra ? Först låg han i feber nästan en vecka, frisk några dagar för att sen åka på magsjuka o nu detta. Så värdelööst.

Jag mår konstigt, så nu blir de soffan o mysa bara.


/Out.

Av J B - 9 februari 2008 09:44

Tror att magsjukan är över, Oliwer var dålig sista gången i magen igår morse. Melanie spydde enbart 2 gånger den natten, sen har de inte vart nå mera. Jag mår inte alls lika illa idag, så jag borde ju inte få det? Jag tycker att jag borde ha fått de annars vid de här lagret? Natten har vart bra, var upp en sväng till Oliwer. Melanie vaknade strax före 7 imorse, fick sin välling o jag stoppade om henne 2 gånger sen gav jag upp med att få henne att somna om, så hon fick komma in till oss, o där somna om hon såklart på en gång, vilket var kanon skönt. Oliwer vaknade till strax före 8 men han var trött så han fick välling o han sover ännu. Melanie vaknade vid 9, så låg o slappa lite bara, älsklingen har åkt i väg för att spela lite fotboll.
Får se vad vi ska hitta på idag? Ut blir de iallafall och få lite luft, när man vart inne så länge.


Niklas, Oliwer & Melanie är allt! <3

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards