Alla inlägg den 6 februari 2008

Av J B - 6 februari 2008 15:44

Kom och hämta mina fisar vid 12, då de berättade att Oliwer klagat över ont i magen och sagt att de här är inge bra, heller inte ätit nån lunch, vart dålig i magen. Så när vi kom hem så slocknade han på en gång och sov 1½ timme. Men trots han sov så länge så la han sig i soffan och var helt slut, vi kikade på byggare bob och bara myste. Melanie har precis vaknat efter att sovit 3timmar. Märkte på Oliwer att han betedde sig konstigt, han gick ur soffan och såg verkligen spysjuk ut, mycke riktigt, vi hann precis in på toan då allt bara kom ur han! ;(

Jag har mått konstigt i magen hela dagen, känt att de vart något på gång, så vi lär alla få den här skiten, vilket jag rent ut sagt hatar. Magsjuka är nåt av de allra vidrigaste som jag vet.

Så min Core träning får jag vänta med tills nästa vecka. Tråkigt men sant.

Älsklingen skulle köpa sockerdricka och blåbärssoppa med sig hem när han slutar. <3


I HATE THIS F*CKING SHIT!

Av J B - 6 februari 2008 09:15

Vilket j-a skit väder de är ute, hur slaskigt som helst.

Lämnat barnen på dagis alldeles nyss ( 9-12 ) går dem, och bara att gå ner dit var mina skor o strumpor genom blöta. Känns ju lagomt skoj. Hade tänkt att jag skulle ta mig en lång promenad, men de var ju bara att glömma den tanken, inge skoj att gå med blöta skor. Så får allt vänta med att röra på mig tills ikväll, då ska jag nämligen iväg och testa Core på Friskis&Svettis. Får se om de är nåt jag gillar, börjar ärligt tröttna på att bara gå på gymmet, nu måste jag ha lite variation. Så ska testa på lite nya pass nu tänkte jag.

Så vad jag ska roa mig med tills 12, de blir nog enbart att slappa. :)


Niklas, Oliwer & Melanie, de är kärlek! <3

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards