Alla inlägg den 14 januari 2009

Av J B - 14 januari 2009 18:21

Kanske skulle ta o skriva om dagen?

Mamma hämtade upp mig efter jag lämnat av barnen på dagis, sen bar de av till sjukhuset. Arbetsterapeuten som jag träffade var bra tyckte jag, vi pratade och hon kollade på handen/fingrarna och testade lite o konstaterade att detta inte alls kommer bli lätt. Då de gått så pass långt tid o så fort hon drog vissa saker mellan fingrarna så stack de i hela handen o de är inte en skön känsla överhuvudtaget. Så enligt henne o de schema jag skulle pröva på så ska jag sitta med den där tussen som har en mjuk sida o en hårdare i 10minuter 4gånger om dagen. De är bara att glömma att jag kommer fixa det, de finns inte o de märkte hon. Då jag gjorde en minut med den mjuka sidan o fick sjukt ont. Så hon skulle skriva tillbaks till läkarn som fixade remissen till arbetsterapin och att de fick skicka mig vidare till smärtkliniken, så vi får se vad som händer, ska iallafall försöka träna o sen ska jag komma tillbaks i början på februari.


Sen släppte mamma av mig på friskis&svettis, så tränade o slutligen solade. Bar sen hemåt för att stoppa något i magen o hämta barnen, hem o ge dem mellis och sen gav jag mig ut på en långpromenad, riktigt kallt men så skönt att röra på sig.

Nu ska snart barnen göras klara o sen ska de i säng, då jag ska börja jobba redan imorrn, äntligen. Som jag längtat!!


Dags att runda av, vart en lång blogg idag.

[ vink ]

Av J B - 14 januari 2009 09:32

ska snart lämna barnen på dagis, för jag ska iväg med min hand, får se vad som händer idag, efter det ska jag träna/sola.

Ovido - Quiz & Flashcards