Alla inlägg under november 2008

Av J B - 21 november 2008 17:19

Hela dagen idag har Melanie gått på pottan, ska absolut inte ha blöja på sig, de har ju inte brorsan. När hon vaknade från sin vila efter lite mer än 1½timme så var hon torr i blöjan, tog av sig den o satt sig på pottan eftersom Oliwer gick på toa då han vakna. Men de är bara skönt att hon inte vill ha blöja. Hon har till o med bajsat där idag, o de har bara hänt en gång tidigare då vi var utomlands, vilket jag då missade. De börjar bli stora båda två, vart tog mina bebisar vägen?


Nyss käkat middag, nu leker barnen o älskling är o hjälper sin mamma o tapetsera o hålla på. Sen ska vi ha myskväll.

Av J B - 21 november 2008 13:00

Vaknade i morse alldeles hes o ont i halsen. De har gett med sig lite grann nu. Vi var iväg en sväng o handlade lite inför middagen o mys ikväll.

Nu har barnen lagt sig för en vila så de orkar med ikväll. De snöar ute med, så de stod här i fönstret o ville ut o åka pulka. Men de får nog allt vänta tills de kommer mera snö.


Chefen ringde nyss med, har ju gått på ett vik nu sen i oktober för en som vart sjukskriven. Skulle ju ha jobbat delad tur imorrn, men hon kommer tillbaks o börjar jobba imorrn, så de var de det. Men fick iallafall tur på söndag som jag egentigen skulle haft om jag gått vidare på det. Sen 3 dag pass nästa vecka som täcker upp. När jag sen kommer in till veckan skulle vi kika igenom mera tider. Hade hoppas på att den högsta chefen hör av sig snart då jag sökt fast tjänst, vi får se hur de hela blir med allt. Jag vet ju att dem inte vill bli av med mig, för jag o en annan vikarie är bland de bästa dem har. Vilket känns otroligt bra att höra från cheferna. Så då vet man att man gjort ett bra jobb o de vill ha en där.


Men de ska bli skönt att vara hemma o mysa med familjen, när man inte mår helt hundra heller. Längtar ännu mera tills nästa helg, men de går fort dit.


J N O M <3

Av J B - 20 november 2008 21:44

Sitter ännu på jobbet o väntar på att en ska komma in, då hon inte har någon nyckel in så får man snällt vänta. Ååh jag som vill hem nu.

Annars har kvällen gått bra.

Av J B - 20 november 2008 10:30

Men de är bara att bita ihop.

Var så länge sen jag var sjuk, så fy fan detta känns inge skoj.

Får ser hur jag mår imorrn, då blir jag hemma o sjuk ihelgen, har ju delad på lördag och till 16 på söndag, vettetusan om jag orkar detta om detta blir sämre? :(


Väntar just nu på mamsen som ska följa med oss och handla, sen ska hon klippa fisarna. Emma kommer hit senare o ska ta med fisarna ut, då jag jobbar o älskling har kurs idag o sen hockey ikväll. Tack du är toppen som finns o tar barnen.


Oliwers andra natt utan blöja, o de har gått kanon. Jag är så stolt över han.

Av J B - 19 november 2008 21:56

Grattis till alla som har namnsdag ;)

Jag, Melanie och mamma har namnsdag, Elisabet. Alla 3 har olika stavningar! ;)


Tog mig iallafall en promenad ner till badhuset, simmade 40längder sen började de göra ont i min ljumske så gick upp och basta.. gjorde mig klar o sen begav mig till jobbet o hade möte, för att sen ut o jobba. Nyligen kommit hem, är trött.

Av J B - 19 november 2008 08:31

kallt ute idag, ska snart bege oss ner till dagis, sen ska jag ta mig en promenad ner till simhallen o simma lite, fast jag inte mår hundra, känner av både hals o snorig idag. Vid lunch sen ska vi ha möte på jobbet o sen börjar jag jobba 14-21:30. Så älskling ska hämta fisarna på dagis idag.


De vart mycke skrik o gråt här igårkväll då Oliwer inte fick någon blöja, men han somnade till slut, natten har gått galant. Inga problem alls.

Av J B - 18 november 2008 16:21

Nu väntar jag på att maten ska bli klar så vi kan äta, lasange.

Idag har vi inte gjort mycke alls, bara slappat.

Resten av kvällen - slappa, bada o mysa innan läggdags.


J N O M - Kärlek! <3


Av J B - 18 november 2008 10:19

Humör: Inge vidare, seg som aldrig förr.
Gjort: Vaknat, ätit frukost.
Planer: Ingenting alls, bara vara hemma o slappa.
Ser på: Dataskärmen.

Lyssnar på: Barnen som diskuterar.
Läser: ingenting.
Dricker: Mjölk har de blivit idag.
Äter: frukost är redan avklarat.
Bästa: Mina älsklingar.
Sämsta: att jag mår som jag gör just nu.
Barn: Ja 2 stycken bråkisar.
Väder: Regn o blåser så inni h-vete.


Vaknade vid 05 imorse då Melanie gnällde till, kände mig inte alls hundra. Kände av halsen o lite snorig, men inte mycke, huvudvärken ska vi inte ens tala om. Sen har barnen vart uppe sen 06:30, låg ett tag i sängen i hopp om att somna om men de gjorde dem inte. Så ja, jag är trött.


Idag har de gått en vecka sen Oliwer började att vara torr om natten, så till kvällen ryker blöjan nu. Får se hur detta går, han vill ju gärna ha blöja fast han vart torr. Så himla skönt att bara ha ett blöjbarn då, Melanie går ju gärna utan hon med då vi är hemma o hon är så duktig när de är toa dags, inte direkt så hon går på pottan själv men man får påminna henne så går hon direkt o kissar. Älsklingarna mina! <3


Idag blir de inte många knop inte, jag orkar helt enkelt inte. Hoppas på att piggna på mig tills imorrn så jag orkar med morgondagen.

Ovido - Quiz & Flashcards