Alla inlägg under november 2008

Av J B - 12 november 2008 07:56

Hörde dem strax före 07 imorse, då satt min lillfis på golvet utanför sin dörr o Oliwer vaknade precis till han med. Låg i sängen en stund o myste, men gick upp ganska så snabbt. Känner mig någorlunda piggare o bättre, har inte lika ont i munnen av visdomstanden, men de gör endå ont. Huvudvärk är en del av min vardag just nu känns de som. Vill verkligen inte ge sig heller.


Oliwer var torr i förrgår när han vakna, igår hann jag inte riktigt med så då hade de kommit, men idag var han med torr. Hoppas detta håller i sig nu! ;) Duktiga killen.

Tror att Melanie börjar bli sjuk? Vi får se hur de hela utvecklar sig. Igår hade hon sån hosta när vi la oss så hon fick hostmedicin, sen har hon sovit natten igenom. Men hon är lite snorig.


Alldeles strax för frukost, sen ska vi göra oss klara, ska bege oss på en tur till bergvik, får se om jag hittar nåt skoj tills på lördag.


All kärlek till min familj! <3

J N O M.

Av J B - 11 november 2008 14:29

Oliwer kom in o väckte mig 8:30 så vi myste lite i sängen tills Melanie vaknade vid 9. Har traskat omkring i morgonrock hela dagen, tills precis nyss. Bara slappat idag, ingen ork till något annat. Om en stund blir de att få i mig något då jag börjar jobba 16 sen.

 Längtar tills helgen med..

Av J B - 10 november 2008 19:20

jag orkar egentligen inte blogga.

Mår inge bra alls.

Av J B - 9 november 2008 19:15

Lämnade Karlstad strax efter 07 igår morse, väl framme vid globen så kikade vi bara lite i globen city, för att sen äta lite lunch. Kikade på showen i globen, som varade nästan 2 timmar. När de sen var slut så åkte vi ut till älsklingens mormor och fikade. Stannade där några timmar, vi fick sen skjuts in till stan av dem så vi gick ut o käka middag. Jag prövade igår första gången i mitt liv, sushi. De var inte jätte gott, men de var inte heller äckligt. Men de är ju inget jag skulle sätta mig o äta till mat en hel måltid inte. Vi åt buffé igår kväll. Riktigt muums.


Idag har vi inte alls gjort mycke, efter att vi ätit frukost o sen sagt hejdå så åkte vi till Sthlm factory outlet o kikade, sen bar de hemåt, Stannade till i Hummelsta o käkade o köpte med oss godis hem.


Melanie kom hem strax direkt efter vi kommit, som jag längtat efter henne.

Så nu är de nyduschade o ska snart i säng, jobb&dagis imorrn igen.

Egentligen orkar jag inte alls, jag har så ont i huvudet så jag vet inte vad, sen har visdomstanden börjat göra ont igen, precis som när vi var iväg till Tunisien. Så jävla jobbigt. Ska snart ta mig en dusch o sen mysa ner mig i soffan o kika lite tv innan läggdags.


Vart en kanon helg.

Av J B - 8 november 2008 06:51

Nu åker vi mot Sthlm.

Kommer hem imorrn, ha en trevlig helg.

Av J B - 7 november 2008 22:38

Öm o huvudvärk, åkte vi ut till morrmor o morfar o hälsa på, köpte med oss mat dit o åt, ringde även upp hon som krocka med, men hon var så chockad så hennes man pratade istället. Åkte sen vidare o kikade på älsklingens hockeymatch, precis kommit hem. Så stoppat Oliwer i säng, o vi har packa ihop inför imorrn. Ska ta mig en varm dusch nu o sen krypa ner i säng. Är dödstrött o ska upp så tidigt imorrn, så får sova lite i bilen imorrn om jag ska orka med dagen.


Sov gott!

Av J B - 7 november 2008 16:30

På folk som INTE ska köra bil överhuvudtaget.

Jag & barnen var på väg ut till skoghall för att Melanie ska spendera helgen med svärmor o Torbjörn i Ambjörby.

Vid svängen nere på vägen så kör bilen bara rätt ut mitt framför oss o kan ju lova att jag får panik o ställer mig på bromsen, varav hon bara kör rätt ut så träffar jag ju henne såklart bak på hennes bil, så hennes bil flyger. Tack o lov att bilen är så stor som den är. Så ena fram vid lysena är helt smälld, barnen mår bra o en chockad jag flyger ur bilen o bara rycker upp hennes dörr o frågar vad fan hon håller på med, o om hon är helt jävla blind som inte ser att vi kommer. Jävla kärring. Fortfarande chockad är jag, o jag kände inget när de precis hände, men nu har jag ont i min hand ( min redan onda hand ) o huvudvärk till max! Känns inge bra alls.

Lämnat lillfis med, saknar henne redan. Men detta är de bästa,. eftersom vi åker till sthlm imorrn bitti o ska kika på monster jam med Oliwer.


/chockad & jävligt förbannad.

Av J B - 6 november 2008 18:24

De är ingen bra dag idag, de har vart kallt o de gör ont i fingrarna ju kallare de blir, de gör ont bara de kommer åt varandra, sticker o ömmar. Sånna här dagar tycker jag inte alls om, när den gör sig mera påmind. Får helt enkelt kapa av mig handen o sätta på mig en krok, som några så snällt skämtade om idag på jobbet. Jessica Krok! ;) haha .. Så nu lär jag få höra de ett tag, får väl helt enkelt skylla mig själv då jag berättade om vad som hänt o att jag skulle in nästa vecka. Mina jobbarkompisar är verkligen nåt för sig, så himla roliga o man skrattar massor åt hur de håller på med allt.


Snart dags att göra barnen klara för sängen, älskling är o byter däck på bilen så vi åker säkert till sthlm på lördag.

Ovido - Quiz & Flashcards