Alla inlägg under februari 2008

Av J B - 25 februari 2008 19:27

Lämnade barnen på dagis vid 9 o gick hem o plocka ihop grejer som låg överallt. Städat idag. Skönt att ha de gjort. Mamma kom förbi innan jag skulle hämta på dagis, så hon följde med ner, hem o lägga barnen. Då passade jag på att åka o handla, skönt att få handla utan barn o älsklingen hade ju bilstolarna i sin bil så de passade utmärkt att mamma kom förbi.

Precis lagt Melanie, så nu ska jag krypa ner i soffan o slappa. Oliwer ska snart i säng han med. Sen ska jag o älsklingen kika på film som han hyrt o bara mysa ner oss i soffan.


JAG ÄLSKAR ER! <3

Av J B - 24 februari 2008 17:31

Hemma igen efter en helg borta.

Åkte i fredags till älsklingens mamma. Var bara lugnt på kvällen.

Lördagen bestod av fotboll för älsklingen så vi spenderade dagen med hans mamma. Var ju även o kika på fotbollen. Var sen iväg på kvällen o käka o då hade hon barnen, Melanie sov när vi kom tillbaks o Oliwer var ännu vaken. Riktigt trött igår kväll så somnade på soffan ;)

Idag var vi ute o lekte lite grann i de fina vädret, sen så somnade jag med Melanie när jag skulle lägga henne, var ju så trött.

Har haft en bra helg, ser fram emot nästa, då de är en del inplanerat. :)

Nu är vi iallafall hemma o barnen ska duschas o göra klara, sen blir de hur lugnt som helst, ska iväg på dagis igen efter att inte vart där på länge för alla sjukdomar.


Niklas, Oliwer & Melanie är allt! Jag älskar er! <3

Av J B - 22 februari 2008 09:41

Idag ska vi åka till älsklingens mamma o vara där ihelgen. Så jag hoppas ni alla får en trevlig helg ;)


Helena, tänker på dig! Hoppas allt går bra! Kramar!!


Niklas, Oliwer & Melanie är kärlek! <3

Av J B - 21 februari 2008 21:11

Idag har vi mest slappat faktiskt.

Vart iväg till Isac oxå som fyller 3år idag, så spenderade några timmar där med bus, tårta o korv med bröd! ;) sen var de bara hem o göra barnen klara för sängen då de var trötta.

Jag själv har hållt på med alla auktioner som gått ut på tradera idag så nu är de klart. Skönt att få in extra pengar! ;) Blir nu duschen o sen krypa ner i soffan hos min älskling.

Av J B - 20 februari 2008 18:41

Jag älskar er massor!

Av J B - 20 februari 2008 13:24

Tänker inte skriva nåt idag ..

Tycker de är väldigt trist då folk är inne o läser men inte kan lämna nåt efter sig.

Så här får ni inget veta!

Av J B - 19 februari 2008 11:48

Ja de visade det på ena örat, sen var han väldigt rosslig.

Så fick både pencilin & mollipect. Så nu hoppas jag att de blir någorlunda bättre tills natten. Precis lagt Melanie & Oliwer har lagt sig på soffan vilket jag med ska  göra, för jag ska med vila/sova.

Saknar min älskling, kändes otroligt tungt att inte ligga breve han i natt när jag sovit inne hos Oliwer. <3



Ni är för dåliga att kommentera tycker jag! De är många som kollar in bloggen varje dag, så svårt är de väl inte att lämna en kommentar?

Av J B - 19 februari 2008 08:24

Ja minst sagt, Oliwer började igår kväll runt 22 att klaga på öronvärk, fick alvedon o när de verkat så sov han 1½ timme, sen har de vart gnäll, gråt o han har inte kunnat legat still utan legat o snurrat o haft ont. Vid 03:30 la jag mig inne hos han då jag vart upp gång på gång. Så vi har väl sovit 3 timmar inatt jag o han. Jag är verkligen helt färdig, vill bara skjuta mig själv. Jag är såå trött. Så nu har vi ringt o fått en tid hos doktorn, ska dit 10:30 Jag är så trött så jag vet inte hur jag ska orka med denna dag, de är bara gråt hela tiden ;(


/huvudvärk & sjuk.

Ovido - Quiz & Flashcards