Alla inlägg under februari 2008

Av J B - 13 februari 2008 20:14

Lämnade barnen på dagis vid 9 som vanligt, går ju alla dagar i veckan 3 timmar varje dag, de behöver verkligen det, så de är skönt att de får leka av sig några timmar. Så får man passa på att ladda batterierna lite mellan varven. Jobbar ju inget nu heller så, vilket är både skönt o lite jobbigt men har annat att pyssla med så. Så idag kom mamma o hämtade upp mig, åkte ner på stan o fixa lite ärenden, tog en fika o sen hittade vi massa rea fynd, 29kr för alla plagg på ett ställe och 20kr på ett annat ställe, så vart 4plagg för 100kr ;) Sen var vi även förbi o betalade fotöljen som jag var in o boka i förrgår, ( ska hämta den imorrn ) trodde ju inte de skulle ha nån hemma utan att man fick lov att boka men som tur var så fanns de en inne, men fot pallen till den var leverans på 6-8 veckor så beställde en sån. Ska bli skönt med en fotölj till soffan :)

Hämtade barnen, hem för att se skulle sova middag. Mellis och sen tog vi oss en tur ut för att leka i de fina vädret.

Sen var de bara att gå in, byta kläder o köra till friskis&svettis, var ju dags för core passet, vilket var kul. Så de blir de fler gånger, efter en timme core, så ställde jag mig 10min på crosstrainern. Jag känner mig helt möör i kroppen, får se hur jag mår imorrn bitti om jag tar mig ur sängen. hehe .

Ska iväg o träna imorrn medans barnen är på dagis, sen har jag lite annat att fixa med ;)

nej nu är de dags att krypa ner i soffan hos min älskade.


Niklas, Oliwer & Melanie betyder allt! Jag älskar er! <3

Av J B - 12 februari 2008 12:49

Lämnaden barnen på dagis imorse vid 9, sen åkte jag direkt till gymmet. Vart uppvärmning på 10min, gym 50min för att sen avsluta med 20min på crosstrainern ( stavning? ) Var alldeles mör i kroppen efter det, så de var skönt. Handlade lite för att sen bara åka hem o lämnade det för att gå ner o hämta barnen ( kl. 12 ) Så nu sover de och jag äter lunch sen blir de en varm dusch.

På dagis berättade det att de fått skicka hem barn idag igen för magsjukan, en som inte vart helt hundra från förra veckan, hur fan kan man då skicka dem till dagis igen? DUMMA IDIOTER! Håll barnen hemma om de fortfarande mår dåligt, istället för att riskera att alla barn blir smittade igen, så ingenting förvånar mig att barnen får magsjuka igen, och då bryter jag ärligt talat ihop, för så jävla skoj är de fan inte att ta reda på skiten.


Har inge mer jag vill dela med mig av! ;)

Av J B - 11 februari 2008 12:48

Var vaken tidigt imorse, så är trött.

Lämnade barnen på dagis 9, sen tog jag mig en promenad i solskenet, för att sen ta en varm dusch när jag kom hem, kröp ner tätt intill älsklingen som låg o sov. Så slappat bara tills 12, då jag hämtade barnen o de sover nu middag. Sen ska vi iväg o kika in en fotölj, var ju så lång leveranstid så ska jag ha den är de lika bra att boka en nu.

Ikväll ska jag även hem till Petra, som ska ha visning på Me and I. Kul att träffa dem igen, var evigheter sen.


Niklas, Oliwer & Melanie är kärlek! <3

Av J B - 11 februari 2008 12:47

Grattis kusin till den lilla flickan som föddes imorse. :)

Även min farfar fyller år idag.

Av J B - 10 februari 2008 19:37

Vilken dag de vart, såå trött.

Efter barnen sovit så gjorde vi oss klara, för att åka ut till älsklingens mamma för att äta middag. Sen stannade barnen kvar där. Vart några timmar med lek. Skönt att få vara för sig själv, behövdes efter denna natt. Så jag o älsklingen åkte till ikea o bergvik o kika lite, nyss hämtat hem barnen o nu ligger de redan,. jag ska slänga mig i soffan breve älsklingen som ligger o har feber! <3

Hoppas hoopas på en bra natt, annars vet jag inte vart jag tar vägen.. ärligt!

Av J B - 10 februari 2008 08:41

Ja jag är på förbannat dåligt humör ..

Melanie började gnälla vid 04, sen har de båda hållt på men hon har vart värst så sen 04 har jag vart vaken! JIPPIE!


PISS DAG!

Av J B - 9 februari 2008 18:42

Oliwer vaknade strax efter 10 imorse, kladdig i ögonen o lite röd. Vi gjorde oss klara för att åka ut lite, så vi åkte förbi där älsklingen spelade fotboll o kikade på det. När han sen var klar så åkte vi ut till bergvik o käkade lunch för att sen åka tillbaks för hans nästa match. Där somnade Melanie i vagnen medans vi kikade på fotboll med älsklingens mamma o syster. Vi åkte sen ut till bergvik igen för att handla lite lördagsgodis o sen vart de en liten leksak till dem båda o badkläder till Melanie.

Oliwer är alldeles röd runt ögonen o svullen, så han har åkt på ögoninfektion. NÄR ska de någonsin få vara bra ? Först låg han i feber nästan en vecka, frisk några dagar för att sen åka på magsjuka o nu detta. Så värdelööst.

Jag mår konstigt, så nu blir de soffan o mysa bara.


/Out.

Av J B - 9 februari 2008 09:44

Tror att magsjukan är över, Oliwer var dålig sista gången i magen igår morse. Melanie spydde enbart 2 gånger den natten, sen har de inte vart nå mera. Jag mår inte alls lika illa idag, så jag borde ju inte få det? Jag tycker att jag borde ha fått de annars vid de här lagret? Natten har vart bra, var upp en sväng till Oliwer. Melanie vaknade strax före 7 imorse, fick sin välling o jag stoppade om henne 2 gånger sen gav jag upp med att få henne att somna om, så hon fick komma in till oss, o där somna om hon såklart på en gång, vilket var kanon skönt. Oliwer vaknade till strax före 8 men han var trött så han fick välling o han sover ännu. Melanie vaknade vid 9, så låg o slappa lite bara, älsklingen har åkt i väg för att spela lite fotboll.
Får se vad vi ska hitta på idag? Ut blir de iallafall och få lite luft, när man vart inne så länge.


Niklas, Oliwer & Melanie är allt! <3

Ovido - Quiz & Flashcards