Alla inlägg under februari 2008

Av J B - 8 februari 2008 15:05

Vad illa jag mår, skjut mig någon. Orkar inte med detta.

Oliwer har sovit nästan 3timmar nu, vilket är helt ok eftersom vi endå inte gör nå annat än att vara hemma o de är inte friska. Så de får vara uppe längre ikväll om de orkar det, blir själv ikväll iallafall eftersom älsklingen har hockeymatch. Tror dock han vaknade på fel sida, han är bara sur o klagar över hur ont han har i munnen. Så han vill inget äta o bara skriker. De sista tänderna håller på att komma.

Melanie har fått behålla de lilla hon ätit idag vilket är kanon skönt. Så hoppas de hon hade i natt är de enda som kommer av denna magsjuka.


/ J.

Av J B - 8 februari 2008 09:10

Ja de kan man lugnt säga att jag haft, för de första så har Oliwer drömt en hel del o pratat i sömnen o gråtit massor, höll på att bli tokig där ett tag. Sen vid 02 vaknade jag av att Melanie gallskrek, fattade på en gång att magsjukan kommit till henne. Mycke riktigt hon satt i sängen jätte lessen o helt nerspydd, var bara att ta upp henne, sätta henne i badkaret o ta av henne pyjamsen o duscha av henne, sen att bädda rent i sängen. Hann sen lägga mig i några minuter för att sen skrek hon igen, var de samma visa igen. Tyckte så synd om henne. Hon har ju aldrig haft magsjuka. Sen har de inte hänt nå mera sen inatt, får ser hur dagen blir? Oliwer är enbart dålig i magen nu, skönt att slippa båda som spyr samtidigt. Men frågan jag ställer mig, NÄR ska jag få skiten? Eller kommer jag klara mig ? Jag borde väl endå ha fått den nu tycker man? Illa som fan mår jag och så ont i magen :(


Nu ska de fixas frukost till mig o Oliwer, Melanie har nyss fått lite blåbärssoppa. Men hon var inte så pigg på att dricka.


Niklas, Oliwer & Melanie är allt! <3

Av J B - 7 februari 2008 09:08

Dagen igår var rätt lugn, Oliwer spydde inge mera efter de att han vaknat efter vilan, så tänkte de här var ju lugnt. Jag bäddade han på golvet under sin våningssäng, han somnade på en gång. hann sova ett tag, sen vakna han av att han spytt ner sig o ännu en gång till kom de på toan, så bytte sängkläder åt han o ställde han i duschen, sen somnade han om gott. jag hade skit svårt att somna i natt, då jag haft så sjukt ont i magen o de bara kör runt, gör de även idag :( Hatar att gå o må såhär, då får de hellre bryta ut. Vilket fall så vaknade jag av att han stängde toadörren vid 04 inatt, då var han uppe o grejja, skulle han ny blöja då han gjort ner sig. Somnade sen om på en gång, sen var han uppe igen vid 06:30 då älsklingen skulle upp, men då var allt lugnt, han fick sig en ny blöja o sen kröp han ner i min säng. Han sover ännu. jag vaknade tidigt av att de där rally bilar kör som de kör på travbanan, sen vaknade Melanie, tog in även henne i min säng, så vi somnade om 30minuter ungefär vilket var kanon skönt. Ska försöka få i mig lite frukost nu, får se om de bryter ut på oss andra med idag eller hur de blir ? Får vad vad de blir av den här dagen?


Niklas, Oliwer & Melanie, är allt! <3

Av J B - 6 februari 2008 15:44

Kom och hämta mina fisar vid 12, då de berättade att Oliwer klagat över ont i magen och sagt att de här är inge bra, heller inte ätit nån lunch, vart dålig i magen. Så när vi kom hem så slocknade han på en gång och sov 1½ timme. Men trots han sov så länge så la han sig i soffan och var helt slut, vi kikade på byggare bob och bara myste. Melanie har precis vaknat efter att sovit 3timmar. Märkte på Oliwer att han betedde sig konstigt, han gick ur soffan och såg verkligen spysjuk ut, mycke riktigt, vi hann precis in på toan då allt bara kom ur han! ;(

Jag har mått konstigt i magen hela dagen, känt att de vart något på gång, så vi lär alla få den här skiten, vilket jag rent ut sagt hatar. Magsjuka är nåt av de allra vidrigaste som jag vet.

Så min Core träning får jag vänta med tills nästa vecka. Tråkigt men sant.

Älsklingen skulle köpa sockerdricka och blåbärssoppa med sig hem när han slutar. <3


I HATE THIS F*CKING SHIT!

Av J B - 6 februari 2008 09:15

Vilket j-a skit väder de är ute, hur slaskigt som helst.

Lämnat barnen på dagis alldeles nyss ( 9-12 ) går dem, och bara att gå ner dit var mina skor o strumpor genom blöta. Känns ju lagomt skoj. Hade tänkt att jag skulle ta mig en lång promenad, men de var ju bara att glömma den tanken, inge skoj att gå med blöta skor. Så får allt vänta med att röra på mig tills ikväll, då ska jag nämligen iväg och testa Core på Friskis&Svettis. Får se om de är nåt jag gillar, börjar ärligt tröttna på att bara gå på gymmet, nu måste jag ha lite variation. Så ska testa på lite nya pass nu tänkte jag.

Så vad jag ska roa mig med tills 12, de blir nog enbart att slappa. :)


Niklas, Oliwer & Melanie, de är kärlek! <3

Av J B - 5 februari 2008 18:15

Är ett ord som används ofta från Oliwer då man säger till han sånt han inte får göra. Dumma dig, och låt mig vara.

Vi tog oss en promenad tidigare, gick och hämta ut ett paket som från tradera, tröja + byxa från Eckö. Handlade lite mat, gick förbi och köpte sallad till mig o älsklingen. Sen bar de av hemåt, allt som allt vart promenaden 1h och Oliwer var duktig o gick hela biten, så han lär somna gott ikväll. Just nu kikar de på bolibompa, sen är de dags att göra dem klara för kvällen. Ska smarra semla senare oxå.


Då har man hunnit uppdatera 2gånger idag på nya bloggen. :)

Kommentarer uppskattas alltid, så är ju skoj om ni lämnar när ni endå läser, kul att se vilka som är inne o kikar.




Av J B - 5 februari 2008 15:21

Då har även jag skaffat mig en blogg, får väl se hur aktiv jag är och skriva här, eller om de blir som vanligt att blogga på lunarstorm. Men börjar ärligt trötta på lunarstorm.

Dagen idag har barnen vart på dagis mellan 9-12. Jag passade på att träna medans, och var iväg o handla. Semlor till oss alla givetvis. Så blir till att käka dem efter middagen.

Saknar min älskling med, som förhoppningvis är på väg hem från Örebro nu med sin nya bil som han vart och köpt.


Niklas, Oliwer & Melanie är kärlek! Ni betyder allt! <3

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards