Alla inlägg under januari 2009

Av J B - 16 januari 2009 19:09

i fötterna har jag idag, gått precis hela dagen upp o ner, upp o ner överallt, så de känns, och kallt har de vart med. Brr. Bara ladda om batterierna tills imorrn. Ikväll ska vi kika lite tv o mysa, lär somna tidigt.

Av J B - 15 januari 2009 19:19

Melanie brukar ha en förmåga att vakna till typ 30-40minuter innan min klocka ska ringa o då känns de ganska så hopplöst att somna om, så gjorde hon imorse, inte alls vaknat till när vi vart hemma o slappat o vart sjuka, inte som när jag alltid ska upp. Så vart vaken sen strax efter halv 5 imorse, så var ganska så mör när jag gick upp. För att inte tala om när jag kom hem efter jobbat hela dagen. Känns på en gång att man inte vart på jobbet på länge, så somnade på soffan för var så sjukt trött. Vart väckt av älskling, så gav barnen lite mat o sen har de duschat o nu precis lagt sig, ska ju upp tidigt imorrn igen, hoppas innerligt att hon inte vaknar sådär imorrn igen.

Blir en tidig kväll för mig, älskling är och se rpå fbk när de spelar, så för min del blir de bara att slappa i soffan, och försöka hålla mig vaken.

Av J B - 14 januari 2009 18:21

Kanske skulle ta o skriva om dagen?

Mamma hämtade upp mig efter jag lämnat av barnen på dagis, sen bar de av till sjukhuset. Arbetsterapeuten som jag träffade var bra tyckte jag, vi pratade och hon kollade på handen/fingrarna och testade lite o konstaterade att detta inte alls kommer bli lätt. Då de gått så pass långt tid o så fort hon drog vissa saker mellan fingrarna så stack de i hela handen o de är inte en skön känsla överhuvudtaget. Så enligt henne o de schema jag skulle pröva på så ska jag sitta med den där tussen som har en mjuk sida o en hårdare i 10minuter 4gånger om dagen. De är bara att glömma att jag kommer fixa det, de finns inte o de märkte hon. Då jag gjorde en minut med den mjuka sidan o fick sjukt ont. Så hon skulle skriva tillbaks till läkarn som fixade remissen till arbetsterapin och att de fick skicka mig vidare till smärtkliniken, så vi får se vad som händer, ska iallafall försöka träna o sen ska jag komma tillbaks i början på februari.


Sen släppte mamma av mig på friskis&svettis, så tränade o slutligen solade. Bar sen hemåt för att stoppa något i magen o hämta barnen, hem o ge dem mellis och sen gav jag mig ut på en långpromenad, riktigt kallt men så skönt att röra på sig.

Nu ska snart barnen göras klara o sen ska de i säng, då jag ska börja jobba redan imorrn, äntligen. Som jag längtat!!


Dags att runda av, vart en lång blogg idag.

[ vink ]

Av J B - 14 januari 2009 09:32

ska snart lämna barnen på dagis, för jag ska iväg med min hand, får se vad som händer idag, efter det ska jag träna/sola.

Av J B - 13 januari 2009 19:24

första semla ska jag äta idag, jag som endast brukar äta en om året o just när de är fettisdagen. Men Emma snackade om semlor igår att hon ätit en, så idag kom suget på en egen. Ska göra mig lite the o mysa ner mig i soffan o slappa. Precis lagt barnen, de har bara bråkat o vägrat att lyssna så de fick åka i säng, Oliwer somnade på fem röda så han var mycket trött. Ska ju endå upp imorrn så, dock inte lika tidigt som när man jobbar men de ska iväg på dagis en sväng.


Nu väntar semlan och the. Ha en trevlig kväll.

Av J B - 13 januari 2009 14:39

Igår kväll var vi iväg på hockey o kikade, kom hem väldigt sent, 22:30 och då somnade barnen på en gång. Idag har vi inte alls gjort mycke, barnen har lekt en del o sovit en stund, jag har vart ut på en promenad, vilket var väldigt skönt. Träningsvärk i kroppen har jag med från igår. Resten av dagen ska vi inte alls göra mycket, bara ta de lugnt.



Av J B - 12 januari 2009 13:04

Hade svårt att somna om imorse då jag var upp till barnen runt halv 6. Sen sov inte älskling då heller, vaknade med öronvärk gjorde han. Lyckades sen somna om iallafall o vaknade gjorde jag strax efter  halv 10 då jag hörde barnen vakna med. Sen har vi mest slappat. Myser o kikar på film bara.
Ringde även till chefen idag o sa att nu kan jag börja jobba igen, men de fanns inget under veckan om nu inte någon går o blir sjuk då, men fick helgen iallafall, sen ringde hon för inte så länge sen o så fick jag även 2 dagar till, så nu blir de fredag-måndag. Känns skönt att få komma igång igen. När älskling kommer hem från jobbet så ska jag iväg o träna, måste komma igång nu, även fast jag har lite hosta kvar. Nu är de andra bullar som gäller.

Av J B - 11 januari 2009 20:44

Var en tidig morgon idag, men har endå slappat.

Barnen fick lägga sig efter lunch och då kikade jag lite film.

Vädret har vart värdelöst o var en riktigt tråkig söndag. Så bestämde att vi skulle åka till leklandet när barnen vaknade, sagt o gjort, vi började med att fika och sen var de massa bus som gällde, efter några timmar fick vi nog o åka o köpte mat. 3 små rätter med thai mat, muuuums. Emma har även vart med oss idag, hon har precis gått hem o nu ska vi fortsätta glo på tv o slappa i soffan.


Vart en riktig mysdag. <3

Ovido - Quiz & Flashcards