Alla inlägg under januari 2009

Av J B - 10 januari 2009 15:15

Vaknade vid 9 av barnen imorse, var uppe o pyssla o åt frukost, väckte sen älskling så vi åkte iväg till Mariebergsskogen. Oliwer skulle få testa sina nya skridskor som han fick i julklapp, de var bambi på hal is. Han tyckte de var svårt, så de vart inte så mycke åkande, men han testade iallafall varpå Melanie med ville testa, för stora skridskor men hon testade iallafall o de båda tyckte de var skoj fast de var svårt. Sen fick de leka lite i lekparkerna där, vi var ute lite över en timme o de räckte för de känns i mina luftrör. Åh vill vara riktigt frisk o slippa denna hostan. Hem o åt o sen i sväng för att sova middag, har nyligen väckt dem efter en 2timmars vila, jag o älskling låg o slappa på soffan medans o vi somnade vi med. Riktigt skönt.

Nu kikar de på bamse o vi ska bara ta de lugnt, ska börjas med lite mat sen o sen blir de lördagsgodis o mys resten av kvällen.

Av J B - 9 januari 2009 20:48

Spenderat dagen inne, vi var iväg en snabbis till bergvik för att få komma ut lite, köpte badkläder till barnen o sen handlade vi o sen hemåt.

Nu har jag o barnen fredagsmys, ätit lite morötter o dippat o kikar på let´s dance. Melanie har precis somnat i soffan, o snart kommer älskling hem från träningen.

Jag har hostat ihjäl mig idag, fast jag tar den där äckliga mollipect så hostar jag massor iallafall, jobbigt.



Av J B - 8 januari 2009 18:57

Orkar inte!!

Melanie är inne i nån riktig trots så jag tror att jag smäller av.


Trolla mig frisk tack!

Av J B - 7 januari 2009 20:45

De hela skiten började ju om imorse igen, hade/har så rysligt ont när jag andas och hostan ska vi inte ens tala om. Var inte alls pigg när mamma kom o hämta upp o körde till polisen. Försökt ringa läkarn hela morgonen, men bara upptaget, fick tag i dem efter lunch iallafall så jag fick mig en tid. Vilket visade sig vara att jag åkt på luftrörskatarr, hade inte gått så långt som lunginflammation, tack o lov, men de var på gränsen. Så nu ska jag äta en kur pencilin och så fick jag Mollipect. Nej nu orkar jag inte sitta uppe mera, är alldeles orkeslös o värk i hela kroppen av denna feber med ;(


Jag orkar inte mera nuuu!!

Av J B - 6 januari 2009 20:42

Är nu snart över, idag har vi inte alls gjort mycke.

Vi har slappat mest, kikat på film, spelat v.smile m,m.

Nu har jag nyss tagit mig en dusch o ska snart äta lite frukt o kika på drömkåken. Sen blir de sängen efter det, så jag orkar upp imorrn. Kunde ha jobbat om de inte hade vart för att jag ska till polisen, suck. Men de ringde iallafall och undrade om jag kunde kvällen imorrn o ja jag tänker börja jobba igen nu, jag orkar inte gå hemma nåt mera.


Godnatt.

Av J B - 6 januari 2009 10:48

När barnen vaknade nu idag så var febern tillbaks på dem igen, jag förstår mig inte på detta. Denna influensa, vad är de för skit.

Så fort jag är vaken så bara rosslar och bubblar de när jag andas o måste hosta miljontals gånger. NU VILL JAG ATT VI ALLA BLIR FRISKA! Jag saknar jobbet, jag vill jobba!!

Av J B - 5 januari 2009 11:29

Hade vart upp 2 gånger tidigare imorse till fisarna, men vi alla somnade om såklart, när jag sen vaknade och kollade på klockan, 9:40 o jag hörde inte ett ljud av någon så somnade jag om en liten stund till, vaknade igen 10.20 o då var jag tvungen att gå upp o kika till dem. Oliwer sov fortfarande, och Melanie öppnade sina ögon då jag öppnade dörren. Så vi har ätit lite frukost o nu ska vi busa lite. Min hemska hosta vill inte ge sig, de är riktigt jobbigt o lite förkyldning kvar. Dock ligger älskling i feber nu ;(


JNOM!

Av J B - 4 januari 2009 16:40

Lugn dag? Jo men visst, eller inte!

Irriterad!!

Ovido - Quiz & Flashcards