Alla inlägg under april 2009

Av J B - 18 april 2009 08:38

Pappa och mina 2 småsyskon är på väg hit nu, och ska sova över tills imorrn.

Så idag blir de massa bus och sen ska de ätas smörgåstårta, kul att dem ville komma iaf. Sen kan jag inte mer än att bli irriterad på andra som hör av sig igår och säger att de inte kommer, men sista dagen att höra av sig med ett simpelt ja eller nej var den 10e, hade ju inte räknat med att de skulle komma heller, men endå. Alltid bara jag som ska åka hela tiden, men har tröttnat ur. PUNKT!



Av J B - 17 april 2009 18:42

Vilket underbart väder vi har.

Vi lunch idag så ringde telefonen och var ju såklart jobbet som undrade om jag ville komma in och göra 2timmar, då de hade glömt att sätta in en extra över lunch, så jag tog på mig det, bor ju endå så nära och barnen skulle vila då lunchen var uppäten. 2timmar gör inte speciellt mycke på min 4a ledighet ändå. Så väl hemma igen så var de lite mellis och sen klädde vi på oss och åkte till skoghall för lek. Tog även med oss smörgåstårtan som Torbjörn gjort. Ser verkligen suuuper god ut, men den ska vi vänta med tills imorrn då vi får besök.

Vart grillat till middag, så nu är de dags för mys o tv resten av kvällen.

Av J B - 16 april 2009 21:14

Dag, vilket väder.

Efter frukost så tog vi oss en tur ut så Oliwer fick testa sin nya sparkcykel och Melanie cyklade. Han cyklade på sin nya cykel igår så han är super nöjd ;) Medans barnen sen sov efter lunchen så passade jag på att ta en powernap jag med, så vi var alla fit for fight och efter mellis så åkte vi till skoghall för lite lek ute och handling på vägen hem. tacos, muums.

Så nu har barnen precis somnat, så nu ska de mysas i soffan.

Av J B - 15 april 2009 19:21

Idag blir min älskade fis 4år och har även namnsdag. Grattis mammas fiis.

Jobbade till 14 idag sen var Emma och Alvin utanför och väntade så hämtade hem fisarna och sen gjorde vi klart allt hemma med fika.

Vart en riktigt bra dag, och just nu håller fisarna på att leka med sakerna som de fått.


JNOM! <3

Av J B - 14 april 2009 14:56

Lämna mig bara i fred, fatta att jag INTE vill ha med dig att göra.


Vilken skön dag, skulle ha slutat 16 idag men behövde inte vara kvar, så slutade vid 14 och nu har vi nyss kommit hem, så blir bara slappa o mysa idag. Älskling har städat idag så de slipper jag allt. Ska iväg och handla lite sen, Oliwer ska ha kalas imorrn på dagis.

Av J B - 13 april 2009 16:07

Skrev ingen blogg igår såg jag just, vilket fall så jobbade jag till 14 igår och sen åkte vi ut till svärmor och lekte ett tag ute i lekparken för att sen äta middag där. Innan vi sen åkte hemåt så vart de lite handling och sen slappa i soffan på kvällen.

Kände redan igår kväll när jag la mig att de är någon som är sjuk imorrn ( måndag ) att telefonen skulle ringa imorse, vilket den oxå gjorde. Såklart tackade jag inte nej då de är väldigt fina pengar så slutade 14 idag. Jobbat hela påsken o det ger mig en galet fin lön nästa månad. Så imorse på 10minuter så var jag på jobbet från de att de ringde.


När jag kom in på lunch så snackades de lite och från och med imorrn kommer jag gå på ett vikariat på 100% tills vidare, vilket känns oootroligt bra att veta när man ska jobba och följa schema. Så jag är riktigt glad idag! ;)

Efter jobbet hämtade jag upp Emma som följde med mig till Toys R us för att köpa Oliwers sista present, och sen handla.

Så nu har vi gjort mat som vi väntar på, potatitsgratäng och grillat. Muuuums.

Av J B - 11 april 2009 21:54

Vaknade vid 08:30 imorse och kunde inte somna om, så gick upp och slappa lite. Sen vart de frukost, vi drog sen vidare ut och ner på stan. Underbart väder har de vart hela dagen. Vart lite shopping och sen lunch på stan, för att slutligen åka hem då min lillfis skulle komma hem. Då vart de påskäggsjakt och lite mys, för sen skulle jag vidare till jobbet vid 16. Så har inte hunnit träffa min storfis sen i torsdags, får mysa extra mycke imorrn efter jobbet. Slutar ju 14 imorrn och sen blir de påskmiddag hos svärmor. Hoppas på lika underbart väder imorrn som de vart idag.


Min fot och hela mitt underben har inte lagt sig från svullnaden ännu och de har blivit mycke värre, och de är massor med vätska, ont som tusan när jag går och de ömmar rejält i hela tatueringen men värst är de nertill. Detta känns inte alls bra, något orolig vill jag lova.


Snart dags att lägga sig så jag orkar upp imorrn, nu ska foten i högläge.

Godnatt!

Av J B - 10 april 2009 21:26

Vad stel jag var imorse då jag vaknade, haltade iväg till jobbet imorse. Helena kom och stannade då jag gått halvvägs, så fick skjuts resten av sträckan. Så idag har jag bara sett min lillfis sovande innan jag gick till jobbet, hon har vart upp imorse o smygit omkring och sen gått och lagt sig igen och älskling hade fått lov att väcka henne vid 11:15 för att hon skulle hinna få göra sig klar och äta lite innan mormor hämtade henne.

Jag själv slutade 16 idag, och när man kom hem så var de ingen hemma. Kändes väldigt konstigt må jag säga. Älskling kom hem från sin match, gjorde sig klar och sen begav vi oss ner på stan för att slutligen gå på bio.

Gud vilken sjukt bra film. Sen har vi även vart iväg till Camillas katter och gett dem mat, och nu är vi hemma igen och ska slappa i soffan och kika på tv.

Jag saknar mina fisar väldigt mycke, de känns att dem är borta, men de är ändå skönt med lite ensamtid.



Idag känner jag mig riiiktigt irriterad på folk, fan fan fan.

Blir så jävla sur så de finns inte!!

Ovido - Quiz & Flashcards