Alla inlägg under april 2009

Av J B - 9 april 2009 21:15

Idag har vi vart ute från 12-20. Oliwer åkte vid 11:30. Sen gjorde vi oss klara för ett stopp ute på Toys R us, hittade lite påskägg och till innehållet där i, även present till Melanie som hon ska få då Oliwer fyller år. Men hittade inte ett skit till Oliwer där inne, finns inge skoj alls, drog iväg på nästa och hitta en sak bara. Så måste ut innan onsdag igen, tycker de är såå svårt, för bilar har han massor av men de är i stort sett de enda han leker med hemma o allt som tillhör det med traktorer och sånt. Så vi får se vad jag hittar på?

Sen tog vi en tur ner på stan och tog en fika på Waynes och slutligen fick Melanie somna i vagnen och sova middag. Gick mest runt och kikade lite, hämtade ut biobiljetterna tills imorrn. Sen började klockan närma sig 16, så då var de dags att bege sig mot tatueran. Skapligt nervös var jag. Kan lova att de gjorde riiiktigt j-a ont .. men jag vart såå himla nöjd när allt var klart.

Mötte sen upp mina älsklingar på torget där de var massor med folk som hyllade FBK. Stod där en stund och kollade, för att se bege oss mot bilen. Vi skulle egentigen handla med oss mat hem men de slutade med att vi stannade kvar och åt där. Så väl hemma igen, så är vi alla trötta o sluta.

Skulle ta bort bandet över tatueringen och de hade gått rakt igenom med blod, så de var såå jobbigt att ta bort de, de satt fast o gjorde as ont. Alldeles svullen är jag över min gamla tatuering och fått blåmärke och de är blod så på bilden ser de inte alls bra ut just nu, men de kommer en bättre bild då allt är färdigläkt.


Ska bege mig till soffan och sen blir de sängen, ska ju jobba imorrn.

Mysig dag har de vart. All kärlek till min familj! <3


Före & sen efter.


Av J B - 9 april 2009 09:42

Glad påsk på er ;)


Skönt med lite sovmorgon imorse, men är ganska så trött iallafall.

Nyss ätit frukost allihopa tillsammans, så ska snart packa ordning Oliwers ryggsäck och älskling ska ner till dagis och hämta stövlar och sånt till Oliwer. Svärmor kommer hit vid 11:30 och hämtar Oliwer, sen kommer han komma hem på lördag igen. Vi ska sen ner på stan och köpa present till nästa vecka och fixa med påskäggen och slutligen ska jag tatuera mig.

Vi hörs till kvällen ;)

Av J B - 8 april 2009 19:22

Har de vart precis hela dagen och jag har cyklat i skit regnet .. så jag var dyblöt rakt igenom. Inge skoj rad heller som jag gått på, usch. Ska bli skönt att vara ledig imorrn, trots att dem ringde för ett tag sen och fråga om jag ville jobba imorrn. Men de är min enda lediga dag imorrn så då vill jag vara hemma och sen umgås med Oliwer innan han åker imorrn.

Nu är de dags för att kika på hockey.

Av J B - 7 april 2009 16:26

Inatt vaknade jag vid 02:30 och hade as ont i mitt öra och halsen ska vi inte ens tala om, så var tvungen att gå upp. Hade skit svårt att somna om sen.

När klockan ringde imorse så kände jag inte av örat som inatt, men halsen var alldeles tjock och hela dagen har jag vart hes. Så idag är jag inte alls fit for fight, kände de i kroppen att de var på gång att bli något. Som tur var så hade jag ett kort pass idag, slutade 11.15 och har inte haft så mycke att göra idag. När jag sen slutade så hämtade älskling upp mig och vi åt en lunch/fika på stan. Kikade sen runt lite och bara slappa, äntligen köpt mig en ny vårjacka med så nu är jag nöjd. Hämtade sen hem fisarna och mer än så har de inte blivit, har legat och slappa i soffan. Har ingen som helst ork, så inväntar maten som älskling håller på att fixa, sen ska han iväg på fotbollsmatch och barnen ska lägga sig tidigt och jag ska slappa i soffan och kika på hockeyn.

Av J B - 6 april 2009 16:05

Som inte gillar att folk läser deras bloggar utan att kommentera någongång tex, men själv är personen i frågan ur kass på att skriva kommentarer, så varför ska en annan lämna då när man läser när man aldrig får något tillbaks?

Bland annat så jag funderar på det, men de finns fler saker jag tänker på med. Varför är de alltid bara jag som ska höra av mig? Hör inte jag av mig då hör jag ingenting. Märkligt hur en del funkar?! Men men, de är väl så de är?


Idag vilket fall så har jag jobbat till 14, hämtade hem fisarna på dagis och vi gick hemåt, jag gick in och fixa mellis medans de väntade på gården. Så åt vi ute och sen har vi lekt, alldeles precis kommit in och nu ska man börja tänka på mat! Usch, jag är så less på mat, så less på att hitta på olika att äta, någon som har något gott recoet som ni kan tipsa om?


Denna vecka kommer att bestå av jobb, 4dagar till iaf som de ser ut nu.

Oliwer kommer åka till svärmor på torsdag-lördag. Hon ringde för nån vecka sen och ville låna ett barn de dagar, så får han även leka med Engla som hon även ska ha.

I samma veva så ringde mormor och ville låna ett barn fredag-lördag så Melanie åker dit på fredag då mamma skulle låna Ludde över natten med. Så nu blir vi barnfri fredag-lördag. Så vi ska passa på att gå på bio och hitta på något skoj.

Ska även tatuera mig denna vecka, längtar.


J N O M - De är kärlek! <3

Av J B - 5 april 2009 16:15

Vaknade med lite ont i halsen imorse, hoppas att de inte blir mera ont. För sånt orkar jag inte med, de räcker gott och väl med bara huvudvärk.

Idag har jag och Oliwer var på bio själva, de var hans första gång. Han hade valt filmen Monster vs aliens. De gick fint, i slutet på filmen så vart han väldigt trött och sa några gånger att han ville åka hem. Men han tyckte de var skoj att gå på bio, så de blir flera gånger.

Sen kom älsklingarna och hämta oss, de hade vart hos svärmor under tiden vi var på bio. Vi åkte sen ut till bergvik och kikade lite och åt första mjukglassen för i år, och nu är vi hemma och kikar på hockeyn. Blir mest slappa resten av kvällen, är trött och så blir de jobb/dagis imorrn.

Av J B - 4 april 2009 19:16

Imorse när klockan ringde så var jag riktigt trött, tog långt tid innan jag gick upp, så de slutade med att jag gjorde mig bara klar och sen åt jag frukost på jobbet. Vart en väldigt seg idag och mycke stress och de har känts i mitt huvud idag. Slutade vilket fall vid 14, och då sov mina fisar när jag kom hem. Så slappade lite i soffan och sen väckte jag dem. Åkte iväg och handlade inför grillningen och sen lördagsgodis, vart även påsk fjädrar så när vi sen kom hem så gick vi ut i skogen och plockade ris. Stannade ute en stund i de fina vädret, för att sen gå in och fixa riset. Svärmor och Torbjörn kom förbi på en fika och så fick vi en förlovningspresent. Tack snälla ni. <3

Gud så gott de var med grillat idag, ska snart inta soffan och kika på robinson och äta godis.


En tanke idag slog mig att idag för 4år sedan så var Oliwer beräknad. Men ingen Oliwer ville väl titta ut då, kan inte fatta att tiden har gått så sjukt fort. Han fyller snart 4år.


All kärlek till min familj. <3

Av J B - 3 april 2009 13:16

Var för några dagar sen och köpte mig nya skor, och efter användning av dem här hemma så har jag känt att jag skulle behövt en halv storlek till så var ner och skulle byta dem idag. Men såklart fanns de inte i storlek, så fick byta skor. Men dessa vart bra dem med, men hade hellre velat haft dem jag köpte från början, men man kan inte få allt här i livet.

Sen vart de fika och slutligen gick vi förbi hos tatueran, så nu har jag bokat mig en tid på torsdag. Längtar som tuusan.

Precis kommit hem, så nu lgger barnen. Jag ska försöka vila en stund jag med, så jag orkar jobba mellan 16-21.30 Trodde att huvudvärken skulle släppa lite iallafall när jag slutat med medicinerna, men det har den inte gjort, så måndag ska jag ringa om en tid för en kontroll igen. Jag orkar verkligen inte gå såhär.

Ovido - Quiz & Flashcards