Alla inlägg under december 2008

Av J B - 22 december 2008 08:49

Jobbade hela helgen dag pass tack o lov, vi har vart en man kort både lördag o söndag, för de fanns verkligen ingen som ville eller kunde jobba, så de slutade med att jag fick lov att stanna på söndagen till eftermiddagen fast jag skulle slutat 14, så de var en jobbig dag, dels för att innan vi skulle ut på eftermiddagsärenden så fick vi reda på att en tant gått bort, hon var verkligen en av mina favoriter, de är så orättvist att hon gick bort. De är hela 6stycken som gått bort på kort tid på jobbet, varav 2 stycken bara förra veckan. :( Älskling, barnen o Emma hämtade mig på jobbet sen, så vi åkte ut till bergvik o skulle köpa julklappar till Gabriel o Engla, sen fick de bli mat på MAX, orkade verkligen inte ställa mig o laga mat igår.


Sen på kvällen så började jag få så äckligt ont i magen, somnade i soffan o slutligen la jag mig strax efter 21:30. Vaknade sen vid 01:30 inatt med en värk i magen som hette duga, där bröt min magsjuka ut ;( Så har inte sovit mycke inatt då toan vart min vän, mellan gångerna så la jag mig på soffan för att inte störa älskling med mitt springande upp o ner.

Tack o lov så har jag inte spytt en enda gång, men detta är fan jobbigt. Kul jul liksom att vara magsjuk nu, kunde jag bara inte fått det då barnen fick det o älskling som åkte på de början på förra veckan. Blir så jävla less på detta. Hur blir de nu i jul liksom? :(


Dags att inta soffan igen, känner mig inte alls pigg o denna värk i magen gör mig tokig. Så barnen får helt enkelt roa sig själva idag, de ser på film just nu iallafall. Känner mig döööd!




En grej till, jag lämnade en kommentar på ett kort, varav personen i frågan tog bort de jag skrivit o vart tydligen sur. Så nu har hon tagit bort mig på bilddagboken, asså snälla hur gammal är du? Så jävla löjligt så jag finner inga ord! Jag vet ju att du kommer läsa min blogg iallafall o kolla in mig på familjeliv. LOL!

Av J B - 18 december 2008 18:06

Vi åkte o hämtade upp Emma vid 10 imorse, kikade runt på stan och hittade julkläderna åt barnen, lite annat smått o gott. Slutligen en super god kyckling/fetaost pasta sallad på Waynes. Sen hade jag tid hos frissan, så Emma lånade barnen och sen kom de bort, men var ju inte klar på långa vägar, så hon körde hem barnen till älskling som vart hemma idag med. 3 timmar sammanlagt tog de hos frissan med både klipp och färgning/slingor. Var tvungen att göra något helt nytt med mitt hår då jag alltid gör samma sak, så förändring vill jag lova att de vart. :)

Nu kikar barnen på bolibompa o sen ska se sova vid 19. Imorrn är de dags för jobb igen, fast jag har lite ont i magen men kan inte bara gå hemma för det. Saknar jobbet faktiskt.

Av J B - 18 december 2008 08:18

Sovit dåligt inatt, så jag är lite trött.

Magen gör inte så ont idag, men tar endå en extra dag från jobbet, ska dit imorrn igen som vanligt. Har ju inte åkt på magsjukan så.

Vi ska snart få i oss lite frukost o sen göra oss klara, ska ner på stan o köpa sista julklapparna o sen ska jag klippa/färga håret, får se hur de blir? Har ännu inte bestämt mig, vill göra nåt nytt känner jag?

<3

Av J B - 17 december 2008 18:06

Älsklingar!! <3

Av J B - 17 december 2008 14:46

Som Melanie vaknar torr nu, allt har gått så mycke fortare med henne än när Oliwer började intressera sig för pottan då han var 2år, vi har tagit bort blöjan då hon sover på dagen o allt funkar perfekt, hon är så duktig min stora tjej. Imorse ropade hon på mig att hon ville bajsa, sen var de toan som gällde. Vi har vart hemma idag o bara myst. Min mage mår inte alls bra o är så trött. Så har slappat på soffan hela dagen. Älskling är ju med hemma, då han spydde igår morse o han är sjuk nu.

Så nu sitter man här o ska försöka komma på någon mat att äta, men är inte ett dugg sugen på mat, de tar emot då min mage mår som den gör. Jag är inte heller upplagd för att ställa mig o laga någon mat, de måste gå fort. Vad ska man äta??

;(

Av J B - 16 december 2008 17:56

Idag är ingen bra dag, sovit skit dåligt i natt. Jobbat idag o de har kört i magen på mig. När jag kom hem så myste jag ner mig i soffan med barnen, halvslumra lite, så nyss ätit lite o mår äckligt jävla illa o fryser som faan.


Idag kom äntligen mamma och "pappa" hem.

Av J B - 15 december 2008 18:09

Ja då var snart denna dag över, barnen kikar på bolibompa o busar i soffan. Ska lägga sig vid 19. Ska upp imorrn, dags för jobb/dagis.


Min visdomstand har börjat krångla igen, de kommer sakta smygandes o gör ont, får avvakta någon dag iallafall. Denna gång måste jag nog allt ringa till tandläkarn o kolla upp detta, detta är 3e gången nu sen Aug. Jobbigt.

Av J B - 15 december 2008 13:19

Vid 16 idag ska vi vara på dagis för lucia firande.

Dagen idag har bestått av att tvätta, så trött jag är på det efter helgen då de vart en hel del maskiner, men så är de när man dragit sig här hemma o inte orkat. Så nu tvättas kläder o allt upp. Barnen har mest byggt med lego o kikat lite på film.



Ovido - Quiz & Flashcards