Alla inlägg under december 2008

Av J B - 14 december 2008 11:29

Melanie sov sig genom hela dagen igår, vaknade till för att sen somna om igen. Så vid 23 igår somnade de väl då de vart en del sovning på dagen. Vaknade imorse vid strax före 05 då båda ville ha välling, så blandade ihop o gav dem. De hade ju inte ätit något igår, så skönt att de ville ha lite. Imorse strax före 07 så vaknade dem o var piggelin, så sen dess har de vart som vanligt o bråkat med varandra o lekt. Vilket är skönt att de mår bättre, ingen av de har feber längre heller, så de känns skönt. Hoppas verkligen inte att de blir något mera under dagen nu, så vi kan gå på luciafirande på dagis imorrn eftermiddag.

Melanie har även haft sin första torra natt med blöjan, så de första hon gjorde imorse var att gå på pottan o kissa. Hon var ju dock utan blöja igår med hela dagen o sov utan, så de går undan,. Duktiga tjej!


Gud vad skönt de var att ha hem älskling igår igen, längtat ihjäl mig.

Så nu är han iväg o träffar sin pappa en sväng, barnen ska snart få vila, jag ska plocka ihop här hemma hos mamma o sen ska vi innan vi åker hemåt, in o kika på tomtekläder o handla mat hem.


Jag har än så länge klarat mig, jag tycker att jag borde ha fått magsjukan om jag skulle fått den? Jag kanske klarar mig även iår, HOPPAS! Vi får helt enkelt se hur de hela slutar. 

Av J B - 13 december 2008 13:29

Komma på samma gång, Melanie har även åkt på 39graders feber o är snorig, hon sover bara o är helt slut, vi bäddade oss på golvet i vardagsrummet så vi somnade alla 3 ett tag, sen vaknade hon till, drack lite o somnade igen. Vaknade för en stund sen o spydde igen, duschen o bädda rent, nu sover hon igen. Älskade lilla gumman.


längtar efter dig älskling!!

Av J B - 13 december 2008 09:07

Melanie låg o vred o vände sig o kunde inte ligga stilla i säng breve mig, vid 00.30 så bröt de ut på henne o sen har de fortsatt under natten, så sömn har jag då knappt fått. Var upp o tvätta i natt med, så är nu inne på 4e maskinen. Oliwer har inte spytt mer än 2 gånger som kom igår kväll, men imorse kom de lite löst bajs. Efter att Melanie fått lite att dricka så gick de inte länge förens de kom upp lika fort, så var bara att torka upp skiten o stoppa in henne i duschen. Jag har ont i magen, vet inte om jag vågar äta någon frukost heller, ifall jag åker på skiten, jag rent ut sagt hatar att spy, de är bland de värsta jag vet.


BLÄ!

Av J B - 12 december 2008 22:44

Ja för en timme sen bröt de lugna ut då jag hörde Oliwer skrek o spydde som en gris i sängen, varav Melanie vaknade o vart jätte rädd då hon låg breve han. Så nu går tvättmaskin o jag har bäddat han på golvet, får se hur de blir resten av kvällen/natten. De riktigt kör i min mage efter att hållt på med skiten, men om jag nu åker på skiten som jag nog kommer göra så är jag glad att de kommer NU o inte till jul. Jag rent ut sagt hatar magsjuka!!

De var våran helg de, hade en del planer inför imorrn så nu får vi helt enkelt sitta hemma.


YEEEES! Kevin vann idol!!!!!!!!!!!!!!!!!

Av J B - 12 december 2008 20:20

Kom ut till mamma o vi gjorde oss lite mat, efter maten så vart de lite barnprogram för att slutligen så hoppade vi i badet ute, barnen fick sätta på sig sina mössor då de kom lite snö. Så de inte går o blir sjuka nu.

Tog oss sen en dusch o poppade popcorn åt dem, åt inte speciellt mycke. De var mmycket trötta, så vi satt oss i fotöljen o myste ner oss alla 3. De gick inte alls länge förens Melanie somnade o kort därefter likaså Oliwer. Hann inte ens börja kika på idol, så nu sitter jag här ute hos mamma alldeles ensam. Känner mig otroligt ensam då älskling inte är här ;( Gillar inte alls ensamheten. Men de är bara att bita ihop, han är ju hemma i morrn kväll.

Så nu sitter jag här med datorn i knät o kikar på idol, mumsar lite morötter o blandat till lite dipp och dricker cola light. De är min kväll det. Har även lagt barnen i den stora sängen som annars Oliwer alltid sover i, känns inge bra att lägga Melanie i spjälsängen då hon inte ligger i sån annars. Så i natt blir vi alla 3 i sängen så slipper jag känna mig så ensam.


JAG SAKNAR DIG ÄLSKLING!!!!!


Btw, Kevin ska vinna ikväll!

Av J B - 12 december 2008 15:24

Jobbade som sagt kvällen igår med, så var minst sagt trött efter en delad tur. Så somnade ganska så snabbt när jag kom hem, när klockan ringde imorse så var jag trött, ville bara ligga kvar men de var ju inte att tänka, upp och väcka barnen o käka frukost. Sen åkte vi till dagis och slutligen körde jag älskling till jobb då han inte behöver sin bil. De har åkt till GBG med jobbet idag efter lunch o kommer hem imorrn kväll. Så de känns minst sagt ensamt o tomt, att sova ensam är ingen höjdare. Längtar redan efter dig!!

Vi ska plocka ihop lite kläder o sen åka o handla o bosätta oss ute hos mamma. Skönt med ett hus för sig själv, så vi ska bada, mysa och kika på idol ikväll.

Helgen är jag ledig, kan behövas, då jag från tisdag ska köra 8dagar i sträck med jobbet. Men de går de med.




Av J B - 11 december 2008 11:21

Nu ska jag väl egentligen inte klaga då de kommer snö, helst av allt vill jag ju ja en vit jul. Så hoppas att de stannar kvar, men herregud vad snö de har kommit sen igår kväll, de verkligen vräker ner och halt som bara den. Jävla väder, har vart ute och gått i detta väder då jag jobbat nu mellan 6:45-11:15. Barnen vart då iallafall överlyckliga när vi gick till dagis imorse då de kommit snö, så de börjades direkt att de skulle åka pulka/bobb. Nu ska jag äta lite lunch o sen enbart ta de lugnt, börjar ju 16 igen. Kommer nog bli en dryg kväll.

Av J B - 10 december 2008 20:44

Idag har man jobbat igen, skönt att ha ett jobb att gå till fast man bara är timvikarie, men ont om jobb är de då inte, så jag tackar o tar emot för allt jag får. Imorrn kör jag delad tur, 6:45-11.15, 16-21.30


Galet kär i min älskling, underbara du. Han är snart på ingång från träningen, så ska tappa upp ett bad o tända lite ljus, sen blir de bara massa myyys. Jag älskar dig!!

Ovido - Quiz & Flashcards