Alla inlägg under mars 2009

Av J B - 24 mars 2009 16:31

och väldigt blåsigt har de vart idag. Riktigt kalla vindar, har traskat runt på morgonen på jobbet, så motion har man då fått idag. Orkar inte ta mig någon promenad idag, så vi ska enbart slappa resten av kvällen.

Har nyss kommit hem, vart iväg och handlat lite och sen köpt vårskor till barnen. Ska snart börja med maten.


Av J B - 23 mars 2009 19:38

Idag var jag även ledig, så vi har mest myst hemma. Jag tog mig även en promenad på en timme för att få lite frisk luft, huvudvärken släppte lite faktiskt, men när man väl är hemma igen så är de skit jobbigt. Börjar fundera på om de är nå skit här hemma som gör de ? Usch, börjar ogilla denna lägenhet väldigt mycke, skulle gärna vilja flytta från den.

Efter middagen sen så tog vi oss en tur bort till svärmor & Torbjörn och hälsade på, kom hem för inte alls länge sen och då var de sängen som gällde på en gång för barnen då de är dags för jobb/dagis imorrn igen.
Denna vecka har jag 4 dagar inplanerat jobb och sen blir de inge mera.

Snart är de fredag och då blir de fullt upp, först ut är de BVC med Melanie och sin 2½års kontroll, sen ska jag till smärtkliniken och efter det ska vi träffa Jossa & Molly. Ska bli så grymt kul att ses igen, saknat er massor. Slutligen på kvällen så ska jag och älskling ha lite egen tid, så vi ska ut och käka och sen gå på bio medans svärmor blir här hemma hos fisarna.


Som rubriken lyder, så är snart mars slut med, jag hinner inte med. Oliwer blir snart 4år.


Dags att inta soffan, massa mys på gång och äta lite glass och varma hallon.

Ha en mysig kväll. All kärlek till min underbara familj! <3

Av J B - 22 mars 2009 19:45

Japp min första lediga dag denna vecka. Vi har vart och busat på leklandet.

Så nu är vi alla trötta o sluta, blir bara mys resten av kvällen.


Någon som kan tipsa om bra sidor man kan kolla på tatueringar??


Av J B - 21 mars 2009 16:16

Mega trött var jag imorse när klockan ringde, men nu är man äntligen hemma efter 8.5timmes jobb. Så nu ska jag bara mysa med familjen o slappa resten av kvällen. Behöver jag skriva att huvudvärken är kvar? Suck.

Ska snart börja med maten, kurrar i magen på mig.

Av J B - 20 mars 2009 19:17

Var tvungen att lägga mig igår vid 21, då de verkligen blixtrade i huvudet på mig. Vad vaknade man med imorse då? Jo huvudvärk, men de var bara till att gå upp och jobba idag. Vart en riktigt seg dag.

Verkligen ingenting som hjälper mot den heller. Ska lägga mig tidigt idag med, så jag orkar med morgondagen. Ska bli skönt att få sova på söndag, enda lediga dagen denna vecka. Man ska inte klaga, får vara glad att jag har ett jobb att gå till.

Av J B - 19 mars 2009 20:24

Även idag har de vart underbart väder och jag har jobbat som vanligt, riktig jobb vecka detta, enda lediga dagen blir på söndag och då ska de blir  på massa bus och mys med familjen.

Jobbade bara till 14 idag, sen lekt hemma med barnen. Emma kom sen förbi. Gjorde lite käk och sen begav vi oss ut på en lång promenad på 1,5timme. Så nu är jag frusen allt, ska hoppa in i duschen o sen är de soffan som gäller en stund. Har sån fruktansvärd huvudvärk, så lär somna snart iallafall.

Av J B - 18 mars 2009 14:54

Melanie vaknade strax efter halv 7 imorse, då fick hon välling och sen kröp hon mellan mig o älskling o vi slocknade på en gång. Vaknade vid 9. Så var upp då och åt frukost. Har även hunnit med en timmes rask promenad i de underbara vädret idag, duschade och sen kom min fis hem med mormor.

Så nu har de vilat middag o fått mellis. Jag väntar på min mat i ugnen, sen ska jag bege mig ner på jobbet mellan 16-21.30



Av J B - 17 mars 2009 18:29

Denna morgon började inte alls bra, allt bara försvann då jag kom till jobbet och skulle gå på en helt ny rad med folk som verkligen inte tål att de kommer nya. Så idag har jag vart riktigt irriterad hela dagen o de har mina jobbarkompisar märkt på mig, man fick höra att de aldrig sett mig som jag vart idag. Förståligt.


Mormor hämtade Oliwer på dagis idag, så såg han sista gången när jag lämnade han imorse, så han skulle få spendera en dag/kväll med mormor & morfar precis som Melanie fick för 2veckor sen. Skönt för dem att få all uppmärksamhet o vi kan lägga all på bara en, de behövs. Men jag saknar han massor!! Så jag hämtade upp Melanie på dagis, varav jag möts av gråt precis då jag kom till dagis, då hon hade trillat o skrapat upp alldeles intill ögat ;(


Älskling hämtade sen upp oss och vi begav oss ner på stan, Melanie skulle ju med få sig en leksak då vi var ensamma, precis som Oliwer fick. Sen åt vi nere på stan och nu är vi hemma och myser. Älskling har precis sålt sin bil, så imorrn drar han iväg o köper en ny.


Så ikväll blir de massa soffmys och kika på tv o enbart slappa.

Ovido - Quiz & Flashcards