Alla inlägg under mars 2009

Av J B - 16 mars 2009 19:35

Av J B - 15 mars 2009 17:08

Idag är jag riktigt seeg.

Kvällen igår var riktigt nice.

Av J B - 14 mars 2009 17:34

Idag var barnen vakna tidigt, så de slutade med att vi kröp ner i sängen och slocknade alla 3, riktigt nice. Upp och sen duscha o åt lunch.

Precis innan vi skulle åka ut till mormor & morfar med fisarna så ringde de en gubbe på vårat vardagsrumbord så nu är de sålt. Lämnade barnen där ute och plockade upp brorsan så vi drog till systemet och sen handlade lite på bergvik, käkade och sen drog vi till IKEA för vi ska ju ha nytt bord nu. Men den färgen vi ville ha var ju såklart slut, inkommer på måndag. Men vi klarar oss tills på måndag.

Nu sitter jag här klar inför kvällen o dricker cider. Sluuurp.


Ha en trevlig kväll ;)

Av J B - 13 mars 2009 17:03

Slutade 16 idag, hämtning av barnen o hem till middag som var klar, tacos. Muums. Så nu är vi mätta.

Detta blir min första lediga helg på 5veckor.. har ju jobbat antingen både lördag o söndag eller så bara en av dagarna i 5helger i rad, men nu jobbar jag inte förens på måndag igen. Så ikväll ska vi mysa massor <3

Av J B - 12 mars 2009 18:16

Ja har inte skrivit blogg på några dagar, har inte haft något att skriva om känner jag. Har jobbat mån-onsdag, sen har de bara vart mys hemma resten av tiden.

Idag har vi vart lediga iallafall så vi har tvättat, städat o vart ute o handlat.

Gjort mat och bakat, barnen ska säng vid 19 och sen ska vi mysa resten av kvällen, jobbar imorrn igen så.

Av J B - 9 mars 2009 19:10

Veckorna går så otroligt fort så jag hinner inte med. Jobbade både igår och idag, men bytte bort kvällen igår, så de var skönt att slippa delad tur. Jobbar även imorrn. Så nu har barnen precis lagt sig. Ska mest slappa nu ikväll. Pysslat med att lägga pärlplattor idag, annars har vi inte gjort så mycke annat.

Av J B - 7 mars 2009 19:02

Släppte av älsklingen hos en kompis, kikade på Emmas nya lägenhet o sen drog vi vidare till ikea för en kik. Vi kom inte alls på vad vi skulle göra för middag så de slutade faktiskt med att vi gick ut o åt mongoliskt med barnen, allt gick finemang, så nu har vi nyss kommit hem. Ska vi slappa och kika på melodifestivalen o bara gotta oss. Imorrn är de jobb som gäller igen, delad tur på köpet. Hoppas jag sover bättre inatt så jag känner mig något piggare imorrn iallafall.

Av J B - 7 mars 2009 15:08

Morgonen började inte så bra då jag vaknade med en rejäl huvudvärk o barnen vaknade super tidigt fast de var uppe tills jag slutade igår kväll.

Men vi har tagit igen oss, vi har sovit en otroligt lång stund, så de var skönt. Nu väntar vi på att älskling ska göra sig klar, ska köra iväg han, ska ut o äta med hockey grabbarna. Vi ska hämta upp Emma och sen får vi se vad vi ska hitta på för bus?

Ovido - Quiz & Flashcards