Alla inlägg under mars 2009

Av J B - 6 mars 2009 22:02

Vart en riktigt bra dag, vi åkte ut till bergvik efter frukost o lite bus hemma. Köpte vårjackor & överdragsbyxor åt barnen, så nu är de avklarat inför våren. Sen tog vi oss en tur på IKEA,spanat in ett vardagsrum bord, har tröttnat på vårat sen åt lunch där .. slutligen åkte vi hem och barnen fick sova middag, jag o älskling slappa i soffan, jag somnade en stund, så de var riktigt skönt. Åt lite och sen har jag jobbat mellan 16-21.30 ikväll. Nu blir de bara mysa resten av kvällen. <3

Av J B - 5 mars 2009 18:13

Även idag har jag vart ledig, fick sova skapligt idag så de var himla skönt. Gick upp och åt frukost och sen vart de lek. Strax vid 12 så kröp jag ner i sängen med fisarna och sov middag, är ju så himla trött i kroppen. Tar ut sig efteråt känner jag när man jobbat intensivt flera dagar. När vi sen vaknade så åt vi lite och vi tänkte vi skulle ut och leka, men de är ju såå blött ute. Så vi åkte ner och hälsade på hos Camilla, sen handlade vi hem lite till dagens middag. Gud så god mat vi ätit idag, länge sen man åt så gott. Vart fylld fläskfile med hemmagjord potatis sallad och en god sallad. Barnen ville baka idag så vi har gjort en paj med blåbär/hallon som vi ska äta snart. Resten av kvällen blir de bara slappa och mysa i soffan.

Av J B - 4 mars 2009 19:50

Vart en kanon dag idag. Busade några timmar på leklandet o sen vart de fika. Vi avslutade de hela med en tur till bergvik, kikade lite vårjackor, men kan inte riktigt bestämma mig vad barnen ska ha i vår. Sen handlade vi och åkte hem o gjorde middag, vilket vart soppa o baugette idag. Muums.

Vi har även suttit o kollar runt lite på ställen till sommarn.

Har ju enbart 1 veckas semester i sommar, så vi vill göra nåt skoj.

Sen blir de mesta dels jobb i sommar, då jag fick reda på vilka veckor jag ska jobba i sommar.


Idag kom de äntligen ett brev om att de fått in remissen till smärtkliniken för min del, ska vänta på ytterligare ett brev, så får de när de kommer?

Även tid för Melanies 2,5års kontroll kom idag.


Gud vad livet känns underbart.

Av J B - 4 mars 2009 09:43

Vid 9 imorse kom min lillfis hem, så vi åt frukost hela familjen efter det.

Nu blir de bara massa lek för barnen fram till lunch, lite vila o efter det bär de av till leklandet så vi alla får leka av oss lite :)


Iaf så hade de gått kanon bra hos läkarn imorrn, hon var så duktig,. inga som helst problem och allt var bra.. vilket är skönt.



Av J B - 3 mars 2009 17:59

Idag har de vart väldigt slaskigt ute, mina skor o strumpor var dyblöta när jag kom hem från jobbet idag. Vi hann precis hem o sen kom mormor o morbror och hämtade Melanie. Mormor ska nämligen med Melanie till ögonläkarn imorrn för kontroll, så då tyckte hon att hon kunde ta hem henne redan idag då de är tidigt imorrn bitti. Jag var ju med Melanie sist på kontrollen, men hon blir så otroligt klängig o bara vill mysa in sig i min famn o vill inget göra. Mormor är alltid den som vart med oss o gått in med henne då de är lika bra att de fortsätter så, då de funkar som bäst. Så de vart väldigt tomt här hemma utan henne, men hon kommer hem imorrn bitti efter kontrollen.

Så jag o mina 2 älsklingar åkte ner på stan och fika och åt o kikade runt i affärer o bara myste runt. Oliwer fick även välja sig en leksak. Mormor skulle ta Oliwer själv en dag med snart så de blir lika. Så då får vi göra om detta med Melanie istället. Skönt med lite egen tid med bara ett av barnen.


Har lite annat att göra nu ..

;)

Av J B - 2 mars 2009 19:55

Idag har jag jobbat, vad ovanligt va? :) Slutade iallafall 14 så de var helt ok.

Snön har verkligen vräkt ner hela dagen, så de har kommit en hel del.

Vi har mest myst efter jobb/dagis.

Barnen sover sen en timme tillbaks, precis duschat o nu ska jag krypa ner i soffan o glo på tv och förhoppningsvis inte somna som jag gjort varje kväll.


Av J B - 1 mars 2009 18:11

Minst sagt, jobbat 6dagar denna vecka varav 3dagar med delad tur. Var ganska så mör o trött idag, men klarade mig igenom dagen med tok Maria, hon får en verkligen till måååånga skratt ;)

När vi nästan var klara med allt så fick vi reda på sjukdom imorrn, dum som jag är så tog jag ju såklart på mig mån-tisdag fast jag egentligen bara ville vara hemma imorrn o få sova lite extra på morgonen. Men veckan som kommer hade jag inga dagar alls inbokade, så endå skönt att ta detta. För några dagar varje vecka de måste jag bara jobba.

Nyss ätit en god middag, så nu slappas de bara.

Vi ska allt spela bingolotto ikväll med, denna gång ska jag vinna o inte älskling ;)



Ovido - Quiz & Flashcards