Alla inlägg den 11 juni 2008

Av J B - 11 juni 2008 19:46

Är nog de godaste jag vet. Precis gjort klart en skål med det, kiwi och äpple som man snart ska slänga sig i soffan o käka.


Mamma kom hit idag, så hon hämtade M på dagis, sen åkte vi iväg för att byta dammsugarn som jag köpte för inte så länge sen då den gått sönder, så fick mig en ny. Handlade lite för att sen skulle "pappa" komma hit och hjälpa till med väggfästet till tvn, hål och allt gjordes och sen visade de sig att väggfästet inte alls passa tvn, så älsklingen åkte iväg och bytte in till ett större, men nu passade ju inte hålen. TOKIG! Så nu får "pappa" komma hit igen imorrn tror jag och göra nya, så man får upp tvn nån gång.


Imorrn blir båda fisarna hemma från dagis, då även M har fått feber, de är inte hög feber på nån av de men iallafall, M snorar massor och även hon har börjat hosta massor. Vi får ju även besök imorrn, så hoppas de är lite piggare iallafall. Var så sjukt länge sen, så de ska bli kul att du kommer hit.


Dags för soffan nu, ha en trevlig kväll.

Av J B - 11 juni 2008 09:17

Natten har både barnen hållt på en del, O har drömt och pratat i sömnen och gråtit en hel del, M hon har hostat. M är på dagis idag och får leka av sig, O är hemma då han har feber och då är de bättre M får leka av sig, hon är annars bara på O och ska bråka om han inte orkar leka som han annars gör. Så O ligger och kikar på film och är helt utslagen.

Ovido - Quiz & Flashcards