Alla inlägg den 12 juni 2008

Av J B - 12 juni 2008 18:24

Jag höll helt ärligt på att spy när jag såg de äckliga svarta skiten i min sallad, hade tagit 2 tuggor från min kycklingsallad och upptäcker detta. Lämnade ju såklart tillbaks salladen och dårarna frågar om jag vill ha ny sallad! Hallå? Tror de ärligt att jag vill käka sallad eller någonting annat på detta ställe? NEJ DU TACK! Pengarna tillbaks och sen gick vi därifrån. Så idag har jag inte ätit någonting, vart så äcklad, blev ju inte så bra då .. vrålhungrig så slängde i mig de lilla jag åt nu och har en hemsk huvudvärk :( Men jag får väl skylla mig själv för att inte ätit .. Så humöret är inte på topp just nu vill jag lova.


Jossa har vart här idag några timmar, riktigt trevligt att träffa dig igen, var allt för länge sen. Spenderade några timmar på bergvik. Vi ses förhoppningsvis snart igen :)


"Pappa" var även hit och fick borra nya hål så nu sitter tvn äntligen på väggen, så nu kan man börja fixa ordning i vardagsrummet. Nej har inte ork till att sitta här, barnen ska i badet och sen blir de lugna gatan. Älsklingen kommer väl snart hem från sin träning.

Ovido - Quiz & Flashcards