Alla inlägg den 20 juni 2008

Av J B - 20 juni 2008 20:01

Var massa bus på morgonen, sen var vi iväg och handlade mat inför helgen, hem och åt lite lunch för att sen skulle barnen sova lite då de vaknat tidigt imorse så de skulle orka med hela dagen. Jag lyckades somna jag med på soffan, riktigt skönt var det. Vart sen väckt av älsklingen, hade visst sovit lite för länge, så vi väckte barnen och sen gick vi ut och lekte ett tag.

Vart sen grillning, och gud såå gott de var.

Efter middagen åkte vi hem till svärfar o hälsade på, bestämde oss för att åka upp till sjön då älsklingen var fiskarsugen.. Blåste väldigt mycke där uppe, så vi var där en stund.

Vart lite mellis när vi kom hem, glass grädde, jordgubbar och maränger fick barnen. Vi ska äta lite senare. Vilken svullarhelg detta känns som, jag som inte ätit nå gott på länge.. Nya tag med allt igen på måndag, lite ska man ju faktiskt unna sig ..

Hoppas ni alla haft en trevlig dag och får en bra kväll.

För de har iallafall vi haft.


N O & M .. ni betyder verkligen allt! Jag älskar er så sjukt mycke! <3

Av J B - 20 juni 2008 08:07

Hoppas ni alla får en trevlig midsommar.


Vi har nyss vaknat, så nu sitter barnen och leker. Skönt de känns att ha ett helt hus för oss själva, vi är ju uppe i Ambjörby. Men hus de kommer de med för oss, nån gång. :)

Kikar ut och regnet kommer ner, känns ju mindre skoj. Jag vill ha soool. Hoppas verkligen de blir finare väder nu efter midsommar, så man kan sola o bada igen vid stranden.

Blir frukost alldeles strax, magen skriker efter mat.


Vad ska ni göra idag?

Ovido - Quiz & Flashcards