Alla inlägg den 17 juni 2008

Av J B - 17 juni 2008 19:18

Ja de är inte alls skoj, var länge sen jag hade sån här stark huvudvärk.

Dagen har vart lugn, hann träffa älsklingen 20minuter då han kom från jobb, käkade och sen åkte iväg på bortamatch. Gillar inte sånna här dagar, längtar nåt så otroligt mycket efter dig. Känner mig helt färdig. Barnen har precis fått lägga sig för imorrn ska vi upp tidigt, jag ska iväg på en hel dag med delegering och lyftteknink.

Nej en kopp the nu och sen mumsa jordgubbar. De blir min kväll. Får se om jag lyckas hålla mig vaken tills älsklingen kommer hem.


Gokväll.

Av J B - 17 juni 2008 14:48

Har precis avnjutit en fruktsallad på balkongen med barnen. Riktigt ljuvligt.

Dagens middag består av kycklinggryta med ris idag och sen blir de mumsa jordgubbar!

Vad ska ni äta idag?

Av J B - 17 juni 2008 12:22

Tog ju som sagt cykeln ner på stan, de gick ju galant. Stanna till på Studiopån, måste ta kort till Carema. Men de hade ingen tid, så ska dit igen på tisdag. Förbi banken och skulle fixa så jag får in lönen från Carema, men de jag behövde hade jag redan så de var ju kanon skönt. Tog mig en liten tur på stan o kika, inge intressant alls. Handlade blöjor och sen cyklade jag hem. De vill jag lova att de kändes att cykla hem, känner mig alldeles matt i benen och de känns i rumpan, har ju inte cyklat på bra många år. Men nu ska de bli ändring på det, blir en hel del cyklande i sommar nu när älskling med köpt sig cykel, bara cykelbarnstolarna som fattas nu! :)

Ska ta tag i städningen om en liten stund, men just nu måste jag bara vila en stund.

Av J B - 17 juni 2008 09:29

Väder ute idag, solen värmer.

Barnen är på dagis till 14 idag, jag ska snart cykla iväg ner på stan för att fixa lite grejer , sen hem och städa.

Ovido - Quiz & Flashcards