Alla inlägg den 9 juli 2008

Av J B - 9 juli 2008 23:39

Vart en bra kväll, kul att komma ut lite. Var sjukt mycke folk ute ikväll och fullt på varenda uteserving .. vi fick till slut tag på 2 platser breve en gubbe, som var otroligt dryg o diskutera om allt. Länge sen man drack, tog mig iallafall en cider sen fick de vara nog. Cyklade sen hem och nu har vi nyss kommit hem, älsklingen var bara tvungen att ha chips och dipp så nu ska vi mysa ner oss i soffan innan de blir sängen och äta lite onyttigheter mitt i natten ;)


Niklas, de finns ingen underbarare än du, jag älskar dig så mycke!

Av J B - 9 juli 2008 17:36

Vi var ute och lekte före lunch idag, sen vart de sovning för Melanie och jag och Oliwer tog oss en powernap på 15minuter, låg och kikade på film först. Vi har även vart på orrleken och busat lite. Så nu väntas de på mat, ska bli gott med grillat.

Hörde ju med mamma tidigare idag om hon ville komma hit och vara med barnen några timmar o lägga dem för jag och älsklingen tänkte vi skulle ner till torget och kika på alla artister från Rix fm, så ringde hon nyss och tyckte de lika gärna kunde sova ute hos dem. Så ska köra ut dem bara vi ätit, och så hämtar vi upp dem imorrn efter jag vart hos läkarn vid 10.


Jag känner mig inte ett dugg pigg ;(  Allt har bara vänt tillbaks igen från att mått bättre några dagar.

Av J B - 9 juli 2008 11:08

Ja de har kommit tillbaks, så fort jag tittar neråt så gör de ont i hela huvudet. Förkyldningen ger sig inte heller. Ska ju till läkarn imorrn igen för att prata om handen så ska ta upp detta igen. Jag vill bli frisk, eftersom vi åker på lördag och har ingen lust att gå och vara sjuk.

Idag skiner solen, ÄNTLIGEN. Men de skulle bara hålla i sig i dag och imorrn sa dem?

Får se vad vi ska hitta på för nåt idag då?

Precis betalat in resten till resan, så nu är de klart! Längtar som en tok tills aug.

Ovido - Quiz & Flashcards