Alla inlägg den 20 april 2010

Av J B - 20 april 2010 19:15



  


Älskade bullen. <3

Av J B - 20 april 2010 17:03

När inte huvudvärken vill ge sig heller. Barnen kom in efter ett tag ute så vi åt lite mellis och slappa i soffan. Melanie lyckades somna så fick lov att väcka henne och hon var skit sur. Men de ska läggas tidigt då vi ska upp till jobb/dagis imorgon. Hämtade hjärtat på jobbet och nu väntar vi på att maten ska bli klar. Barnen är ute och leker, otroligt skönt att de är så mycke barn ute och leker så dem har det skoj ute.


Grattis Camilla till teorin ;)

Av J B - 20 april 2010 12:59

Vi hämtade upp mormor som skulle hänga med oss till bergvik. Lämnade tillbaks skorna som var trasiga och fick pengarna tillbaks, så nu har Melanie fått nya skor till dagis igen. Vart även lite shopping till bebisen och lite handling av mat. Käkade även lunch och nu är vi hemma igen och barnen är ute och leker.


Min huvudvärk vill inte ge sig heller, sjukt jobbigt är detta och tabletter hjälper ju inte heller. Bara att gilla läget.

Av J B - 20 april 2010 08:30

Idag är jag ledig.

Jobbade ju kvällen igår jag och 3 vikarier.

Har kört hjärtat till jobbet nu på morgonen, för vi ska iväg och köpa nya skor till Melanie nu igen. Dem jag köpte för inte så länge sen har ju fan spruckit, jävla skit skor.

Har en hemsk huvudvärk idag, hoppas den släpper snart iallafall.

Vad ska ni andra pyssla med idag?

Ovido - Quiz & Flashcards