Alla inlägg den 4 augusti 2008

Av J B - 4 augusti 2008 16:11

Dagen har gått otroligt segt, gillar inte alls att gå hemma såhär. Klättrar på väggarna typ. Magen har kommit igång på Oliwer med, så har nu 2 fisar med feber och dåliga i magen. Min snälla mamma ska komma hit imorrn så jag får jobba. Tack!! Gillar verkligen mitt jobb.


Snart kommer älsklingen hem, så jag ska åka ner o handla hem lite. Sen blir de till att göra middag åt dem. Jag är inge vidare matglad idag.

Av J B - 4 augusti 2008 11:35

Vaknade strax före 07 imorse av både barnen som var kanon varma o låg o pratade. Så vi myste ner oss i våran säng, då älsklingen började jobba idag igen från sin semester. Melanie somnade om nästan på en gång, medans Oliwer tog de ett bra tag för. Men vaknade gjorde jag iallafall av att Melanie spydde upp sin välling vid 10:30. Så vi gick upp, så hon fick duscha av sig. Hon är ju ännu dålig i magen och har fått feber som började igår, ligger på 39,6. Känns inge skoj alls. Oliwer vaknade vid 11, han har ännu feber han med. Så vi har nyss fått i oss lite frukost/lunch. Så nu ska jag ta ur alla sängkläder o sen städa lite här hemma. Annars blir detta en lugn dag .. Vill att de ska vara friska nu ..

Ovido - Quiz & Flashcards