Alla inlägg under mars 2010

Av J B - 26 mars 2010 18:52

Efter att fått mat i magen och duschat barnen så ska vi nu mysa ner oss i soffan och invänta hjärtat som är och tränar.

Blir att slappa i soffan hela kvällen, får se hur länge man orkar hålla sig vaken!


JNOM+bebis! <3

Av J B - 26 mars 2010 15:24

Huvudvärken vill inte ge sig trots vila och alvedon, men icke. Känner väl att kroppen vart så stressad, fått blåsa på tungan med. Inte skönt alls.


Just nu är Engla här och busar en sväng med barnen tills Katrin kommer och hämtar henne, när hjärtat kommer hem ska jag åka iväg och handla tänkte jag, så jag får komma ut en liten stund.

Längtar efter kvällen och att få sova. Hoppas detta har släppt till i morgon iallafall.

Av J B - 26 mars 2010 08:32

Kväll på jobbet igår, hatar att jobba kvällar. Så otroligt stressande och igår ska vi inte ens tala om. Både jag och K hade ont i magen av allt stress. 45min övertid är inte skoj.

Så i morse när barnen hördes på toan strax vid 6 var jag inte glad, så himla sliten och huvudet värker. Så jag har ingen som helst lust med någonting. BLÄ!

Sen gör det ju inte bättre att dem tjaffsar och skriker så fort den andra tar något från den andra.

Melanie har blivit otroligt jobbig, hon har vart i trots men nu är de värre, hon skriker för minsta lilla som inte går rätt för henne och allt är bara nej nej nej.

De är så himla jobbigt.


Vill sooooova!

Av J B - 25 mars 2010 09:08

iväg, jag hinner inte riktigt med. Det är redan torsdag liksom, vart tog veckan vägen? Det är även 2veckor idag sen hjärtat fick sitt gips, håller alla tummar och tår på måndag att de har flyttat sig.

Idag ska vi enbart ta de lugnt, somnade sent igår och Oliwer ropade från toan vid strax efter 6 imorse så var/är lagomt trött. De får bli att vila lite efter lunch sen annars kommer jag aldrig orka jobba kvällen.

Katrin och Engla kommer sen hit och hämtar barnen innan jag börjar jobba, så får dem busa lite där.

Till lunch idag tänkte jag att vi ska äta våfflor eftersom de är våffeldagen men de är även Jossas födelsedag. STORT GRATTIS finaste du! <3

Av J B - 24 mars 2010 19:38

Vart en hel del bullar bakade idag och dem smakade ljuvligt med iskall mjölk.

Efter några timmars bullbak så körde vi hem mormor och så tog vi oss en tur ut till bergvik. Vart nya vårskor till barnen som de ska ha på dagis och sen kikade vi efter vårjackor och kollade in bebis kläder, blir verkligen såå sugen på att handla men de ska väntas med till efter UL, så vi förhoppningsvis vet vad de gömmer sig i magen.




Av J B - 24 mars 2010 08:44

Igår kände jag lite små bubbel, tror att de är bebis som vill göra sig påmind men är inte helt hundra. Jag kände såhär med både Oliwer & Melanie innan man kunde känna riktigt. Längtar efter rörelser och sparkar. <3



Idag kommer snart mamma hit och vi ska baka massa bullar som Oliwer önskat sig tills han fyller år. Sen får vi se vad vi ska göra när de är klart?

Vi körde hjärtat till jobbet ifall vi vill hitta på något så nu har vi bilen hemma.

Av J B - 23 mars 2010 15:08

Kom idag, såå glad.

Jag längtar som en tok, på Oliwers födelsedag och allt.


Idag har jag jobbat extra, regnat precis hela dagen och en annan har gått upp och ner här .. så nu när man kom hem så känns de rejält i ljumskar och rygg.

Blir att ta sig en varm dusch och sen slappa resten av kvällen.

Av J B - 22 mars 2010 10:11

Igår var jag riktigt seg efter att slutat jobba vid 16, somnade en stund på soffan när jag kom hem. Orkade inte heller laga mat så vi fixade hemkörning. Vart sen dusch för oss och sen myste vi i soffan till wipeout, barnen la sig i sista pausen och jag somnade innan programmet var slut så jag missade det och ballar av stål. Vaknade vid 22:30 och gick då in och la mig. Totalt färdig.


Nu under dagen ska vi ta de lugnt bara, måste ner och handla lite och sen börjar jag jobba kvällen 16. Känner mig fortfarande trött.


Har även ringt till KBAB och klagat på grannen, nu för de fan vara nog.

De hade fått in samtal och de visste vem jag menade direkt när jag sa vart jag bodde. Så får se vad som händer, hon skulle höra av sig igen när hon pratat med dem. JAG VILL FLYTTA!!!

Ovido - Quiz & Flashcards