Alla inlägg under mars 2010

Av J B - 8 mars 2010 15:48

Då var det måndag idag igen, tycker att de går otroligt fort. Vilket är kanon skönt, snart vååår. Underbart.

Jobbade till 14 idag och sen fikade vi när vi kom hem. Nu kikar barnen på film, de är nog lite trötta idag för ännu har de inte orkat med att tjaffsa med varandra ;)

Jag är seg jag med, så som alltid blir de en lugn kväll på soffan till tvn eften maten.

Av J B - 7 mars 2010 15:02

Jobbade extra till 14 och i morgon skulle jag jag gjort kvällen men bytte till mig dagen istället, så de känns kanon skönt. Så jobbar mån-torsdag till 14.

När jag kom hem så var barnen ute och lekte på gården så var bara in och stoppade i mig lite mellis så gick jag ut och busade lite jag med.

Så nu blir de lugnt resten av kvällen. *Gäsp*

Av J B - 6 mars 2010 17:38

Jobbig dag idag, jag har inte mått nå vidare, fruktansvärd huvudvärk och rejält slö. Vi sv 2timmar efter lunch och jag var fortfarande trött då jag vaknade av larmet jag ställt. Barnen har bara retats med varandra och inte lyssnat för fem öre, de är så sjukt jobbigt när de håller på så. Men men de är bara att gilla läget, det är snart kväll och vi ska enbart slappa i soffan och äta lördagsgodis. Ska nog lägga mig tidigt så jag orkar med morgondagen, har tagit på mig ett extra jobb pass på 6,5timme.


Trevlig lördag kväll.

Av J B - 6 mars 2010 08:27

Varför sover inte barn NÄR man väl kan sova? De är något som retar mig ;)

Melanie slog upp sina blå vid 05:30 imorse, lagomt skoj. Så idag kommer hon vara världens grinigaste om hon inte sover middag. Så idag är jag seg vill jag lova. Får se vad dagen har att bjuda på?

Av J B - 5 mars 2010 16:08

Vi hämtade upp mormor hemma hos dem så hon följde med oss till bergvik, vart först en fika och sen shopping av massor med strumpor. Oliwer har växt ur alla och slängt flera par när de blivit hål, så nu har han fått strumpor så han klarar sig för ett tag iallafall. Sen vart de lite handling av mat. Hem och barnen fick vila en stund, somnade på en gång. Vart sen lite mellis och dem har kikat på film och lekt.

Jag har förberett maten, så vi ska snart åka och hämta hem hjärtat så vi äntligen kan börja med fredagsmys.

Till middag blir de potatisgratäng och festostfylld fläskfile och sallad.

Resten av kvällen spenderas i soffan och kikar på tv.


Trevlig kväll för det ska iallafall jag ha.


Av J B - 5 mars 2010 09:22

Somnade rejält tidigt igår kväll, redan strax efter 21. Så imorse vid strax efter 06:30 så var jag faktiskt pigg då jag vaknade, var länge sen jag kände mig pigg när jag vakna.

Barnen vaknade strax efter mig med, så vi var uppe före älskling så vi bestämde att köra han till jobbet, så vi kan ha bilen idag.

Ska ta oss en tur till bergvik idag och shoppa lite.

Skönt med fredag, massor med mys hela dagen och kvällen.


Älskar livet för fullt, är hur lycklig som helst. <3

JNOM!

Av J B - 4 mars 2010 16:56

Så underbart när solen skiner, men idag har de blåst kallt.

Idag har jag inte jobbat riktigt som jag brukar, har gjort några ärrenden och sen vart på aktivering på IKEA med en kund några timmar.

Väl hemma stoppade jag Melanie i säng då hon var grinig och inte alls sovit på dagis och iomed att vi är lediga imorgon kan de vara skönt om de är vakna en stund längre ikväll och får sova någon timme extra än vad vi brukar gå upp på morgonen. Så de vart en kort powernap och sen vart de mellis.

Resten av kvällen ska de enbart mysas här hemma. <3

Av J B - 3 mars 2010 15:48

Jag förstår mig inte på folk alltså, på riktigt.

Vad fan är de för fel?

Mycke ska man se och höra, men ärligt. Vad fan hände med vänskapen liksom?

De är så man blir mörkrädd!


(Handlar inte om mig ni som funderar över detta.)


Däremot har jag börjat fundera en massor på lite annat, de känns som ett andrahandsval som man duger enbart då de passar en annan. De är inte alls som förr, det som man inte duger längre då de finns andra som tydligen betyder mer. Men så är de väl med livet.


.............................

Har jobbat nu sen måndags och i morgon slutar jag 14 sen är jag ledig igen, ska bli så underbart skönt.


Jag älskar livet & jag älskar min familj! <3

Ovido - Quiz & Flashcards