Alla inlägg under mars 2010

Av J B - 20 mars 2010 21:54

Hatar stressiga kvällar!! Stressat som en tok ikväll för att hinna endå hann vi inte med alla, tur man har kollegor som hjälper till.

Totalt hjärndöd känner jag mig just nu efter 12,5h, så nu ska jag inta sängen så jag orkar med 8,5h i morgon. *gääsp*


Godnatt!

Av J B - 20 mars 2010 13:13

Sitter nu på rast på jobbet mellan 13-14, inget att hänga i julgran i precis på en timme. Men de är bara att gilla läget. Hoppas innerligt att kvällen går bra och vi kommer hem i tid då man ska upp och jobba i morgon med.

Hade helst velat ha vart hemma med familjen och få hittat på något skoj med dem, men ska inte klaga. Jobbar inte allt för många helger.

Dags att inta massagestolen en stund.

Av J B - 19 mars 2010 21:07

Ja då var grannen i gång IGEN då även denna helg med att smälla i dörren och springa ut och in och skriker gör dem inne i lägenheten, spelar hög musik. Luktar rök tamefan överallt här hemma, jag blir så LESS!


JAG VILL FLYTTA!!!

Av J B - 19 mars 2010 18:38

Kan man tycka om man hade vart ledig i helgen men de är jag tyvärr inte. De är min helg att jobba nu. Har ett riktigt gris pass i morgon att göra, jobbar 6:45-13 och sen börjar jag igen 14-21.30 ;( Sen jobbar jag 6:45-16 på söndag. Så först efter 16 på söndag får jag träffa fisarna. Dem ska några timmar till mormor och morfar i morgon och busa medans hjärtat ska ner på travet här på färjestad.


Efter att slutat 14 idag så träffade vi Emma, vart en tur till lekstunden för fika och barnen fick busa av sig en timme, för att sen hämta hjärtat på jobbet.

Så har haft en bra fredag med tacos till middag och nu ska vi snart mysa ner oss i soffan och kika lite tv.


Idag kom illamåendet igen, jag vet inte ännu om det är för graviditeten eller om de är något annat på gång, vart så bubblig i magen. Jag vill verkligen INTE ha någon magsjuka så jag hoppas innerligt att de ger sig till i morgon.


Däremot en fråga till er andra som är gravida, har ni någonsin fått ont vid naveln?? Min ömmar massor ..

Av J B - 18 mars 2010 14:04

 

Bullen <3 

Av J B - 18 mars 2010 11:35

Sen jag gick ut med att vi väntar smått så är det betydligt flera som kollat in min blogg, hela 40stycken igår och 33dagen innan.

Jag brukar annars ligga mellan 12-19 per dag. Blir väl så när man skriver något så blir folk nyfikna. Vore ju skoj om ni lämna någon kommentar om ni endå kikar in så många flera.


Vart ute i 2 timmar med barnen nu, skönt med frisk luft. Så nu ska de ätas lite lunch och ska vi nog mysa ner oss i soffan och titta lite film eller vad dem nu vill göra.

Av J B - 18 mars 2010 08:31

Idag vaknade barnen strax innan 8, vilket sällan händer så de kändes skönt.

Så nu har vi nyss ätit frukost och ska om en stund göra oss klara för att ta sig en promenad ner till MVC, ska lämna lite prover. Så barnen får följa med mig dit idag.


Magsjukan härjar på dagis nu igen för 3e gången, berättade dem igår. Första gången fick vi det i januari men vi klarade oss i februari. Jag hoppas innerligt att vi klarar oss denna gång. Vi får helt enkelt se vad som sker.



<3

Av J B - 17 mars 2010 20:33

  


Min älskade lillfis busar hos mormor. <3 Riktig tokfia. 

Ovido - Quiz & Flashcards