Alla inlägg under mars 2010

Av J B - 17 mars 2010 16:47

Gillar inte att sluta 16 men de funkar ibland, och detta är min enda långa dag som jag har fast på schema så ska inte klaga, finns dem som bara har turer till 16.

Dagen har iallafall gått fort.

När jag hämtade på barnen efter jobbet, så var de första fröknarna sa. Vi har allt hört, grattis. De var de första dem berättade på dagis imorse att dem skulle få ett syskon och pratat om det hela dagen. Och båda vill helst ha en lillasyster. Så vi får väl se vad som gömmer sig i magen. De berättade även att magsjukan började härja där idag igen, jag hoppas innerligt att vi inte får skiten. Men de skulle ju inte förvåna mig om vi får det till helgen bara för att jag ska jobba. Då får man allt vara hemma, inte så lätt för hjärtat med en hand i gips heller.


Nu blir de lite mat, vad vi nu ska hitta på att äta? Torka på mat vill jag lova.

Av J B - 16 mars 2010 17:44

Tänkte att det nu är dags att berätta att vi ska ha bebis .. har vart på gynundersökning idag och hon uppskattar att jag är i v14 då hon kände, men hon var inte riktigt säker. Lite svårt att veta med tanke på att vi inte har något att gå på just. Men inom en månad skulle vi få komma på UL, så jag längtar som en tok så man får veta mer exakt hur de ligger till med "bullen" ;)

Har mått väldigt illa, men de har lagt sig för ca 1½vecka sen, är otroligt trött.

Vi berättade för barnen i lördags och nu pratar dem om bebis massor.

Av J B - 15 mars 2010 14:42

Kvar tills Oliwer blir 5år! ;) Tiden går fort.

Tandläkar besöket gick smidigt som alltid, var klar på bara några minuter. Morfar var snäll och körde oss dit och hem för mormor var på akuten medans. Vi har myst lite hemma, efter lunch så vart de en stunds vila, vilket var kanon skönt.

Vi har ätit mellis och barnen har gått ut för att leka. Jag ska fixa lite och göra ordning mig för kvällen. Ska jobba kvällen idag, inte jobbat på 3veckor så de känns lite mysko. Är inget fan av att jobba kväll alls, får hoppas tiden går fort.

Hoppas även att huvudvärken ger sig, så jobbigt.

Av J B - 15 mars 2010 08:30

Jag som sa igår att ringer dem imorgon bitti så kommer jag svara och ta dagen i stället, ( jobbar kväll idag ) men jag orkade inte svara. Nu ångrar jag mig. Men så är det, får snällt jobba min kväll. Inte jobbat kväll på 3veckor nu så de känns lite mysko.

Vi ska snart göra oss klara med för Melanie ska till tandläkarn för att få lite banan behandling på några tänder.


Av J B - 14 mars 2010 16:49

Vid 11 så åkte vi till skoghall för att hämta hem Melanie. Vart sen en tur på bergvik och slutligen väl hemma så somnade Melanie i bilen så barnen fick lägga sig och vila när vi kom hem och hela familjen somnade en timme. Riktigt skönt. Satte igång med städning och körde i gång tvättmaskin när vi vakna och barnen är ute och leker med Alicia. Maten är snart klar och sen ska de stoppas in en rabarberpaj i ugnen. Muums.

Blir lugna gatan resten av kvällen.

Av J B - 13 mars 2010 22:15

Helt klart var de rätt låt som vann i Melodifestivalen!

Av J B - 13 mars 2010 19:53

Stannade kvar hos svärmor några timmar när vi åkte dit för att hämta barnen.

Sen åkte vi hemåt och de gick inte lång stund innan barnen var igång igen med att retas med varandra så de var en massa skrik och gråt om vartannat och en del skratt då de busade. Vi beslutade att köpa mat på MAX idag, så vi åkte ut och sen körde vi Melanie till svärmor som var själv så nu får hon lite sällskap i natt så hämtar vi henne imorgon bitti. Så nu ska jag, hjärtat & Oliwer mysa till Melodifestivalen.


<3

Av J B - 13 mars 2010 11:56

Njöt av lugnet här hemma igår men jag var skapligt irriterad iallafall för grannen hade fest igår. Dem hade lagt lappar i postlådan under morgonen och skrev att dem skulle vara mera folk än vanligt igår. Så från 20-22 så sprang dem ut och in i lägenheten och smällde i dörren och satt och prata och skrek i trappen. När klockan var 22:15 då fick jag verkligen nog då de var brudar som spydde i trappuppgången, gick då ut och sa till dem och sa att lugnar dem inte ner sig så kommer jag ringa störningsjouren sen stängde jag igen dörren. Varpå dem missuppfattade allt och trodde att jag hade ringt och alla bokstavligen talat sprang ut ur lägenheten fortare än kvickt. Och grannen pekade finger mot dörren våran och sa jag ska döda henne 2 gånger. Riktiga tuffingar. Så på måndag morgon ska KBAB få sig ett samtal, för nu är jag less på detta och inte nog med det så luktar de rök in till oss flertal gånger under veckorna och de är inte trevligt!!

Men annars så var de riktigt skönt att få lite egen tid och jag vaknade 9:30 imorse. Så de känns lite bättre, är fortfarande dock lite trött och huvudvärken vill inte alls ge sig. Vi ska snart åka till svärmor så jag får träffa mina fisar.

Ovido - Quiz & Flashcards