Alla inlägg under mars 2008

Av J B - 3 mars 2008 20:50

Dagen har vart lugn. Barnen sover, älsklingen åkte nyligen .. skulle iväg o provträna för ett nytt fotbollslag, så hoppas att de går bra! ;)

Själv ska jag hoppa in i duschen o sen slappa på soffan till tvn.

Imorrn blir de dagis för Oliwers del. Melanie blir hemma då hon inte mår bra alls.

Av J B - 3 mars 2008 09:39

Vilken natt, tack o lov har Oliwer sovit hur bra som helst i flera nätter tillbaks. Men Melanie har gnällt o gråtit i natt o de är bara gnäll nu, hon vill inte heller ha nånting att äta, knappt dricka. Bara gråter o ska vara i famnen. Oliwer har ingen feber nu, hoppas den inte kommer tillbaks idag för då ska han få gå till dagis imorrn. Melanie har feber o är jätte snorig.

Solen skiner ute, helt underbart. Tråkigt att vi inte kan vara ute.


Av J B - 2 mars 2008 19:18

SUCK!!

Melanie har vart grinig hela dagen. Feber på morgonen. Vart jätte trött, vaknade vid 9:30 för att sen somna vid 12:30 igen. Fick väcka henne vid 15 för vi skulle ut till mamma o äta middag. Då hade hon ingen feber när hon vakna. Även Oliwer hade lite feber innan vilan. Nu ikväll när jag tog tempen på båda. Oliwer slutade den på 40,1 och Melanie 39,1. Jag fattar inte hur de bara orkar gå runt runt runt med allt skit. Kan vi någon gång få bli friska ? Varför är de feber så ofta .. toookig.


Huvudvärken gör mig toookig med!!! gaaah.

Av J B - 2 mars 2008 09:56

Nyligen vaknat, vaknade till Melanies gap ;) Var endå skönt att få sova så länge idag. Var upp vid 7:30 först då de vaknade men de fick sig en flaska välling o sen somnade de om. Tog nog alla deras krafter igår på våran hel dag :) Till min förvåning när vi skulle in på toa o byta blöja, ligger Oliwer på golvet ( på madrassen vi byter blöja ) o sover. Haha . de såg väldigt sött ut .. :) Min took fiis.

Nej lite frukost i magen nu o sen knapra tabletter, idag har jag huvudvärk igen :(

Av J B - 2 mars 2008 09:52

Har gått sen vi träffades för första gången älskling.

Kände redan då att de var nåt speciellt med dig.

Är så himla glad att vi träffades .. Du är en helt underbar person .. min kärlek bara växer o växer till dig älskling. Du är underbar. Jag älskar dig! <3

Av J B - 1 mars 2008 22:11

Japp vid 9 imorse drog vi till Örebro för att bada på Gustavsvik. De var verkligen packat med folk, men de var iallafall skoj att komma i väg. Spenderade några timmar där, för att sen bege oss till Mariebergs centrum o kika lite medans barnen passade på att sova i vagnarna. Var inte alls mycke att se där .. När de sen vaknade så begav vi oss vidare till leklandet, lek&bus. Riktigt stort ställe o de var verkligen kuul. Barnen gillade de skarpt, så dit blir de fler vändor.

Var några timmar där för att sen slutligen få i oss middag, innan de bar av hemåt igen. Hem kom vi vid 20, var bara till att göra barnen klara för säng, sen vart de lite mys i soffan.

Vart en riktigt underbar dag, fler sånna .. ja tack :)


Niklas, Oliwer & Melanie, kärleken till er gör mig alldeles .. ja jag finner inga ord. Ni är dem jag älskar mest! Mitt allt! <3

Ovido - Quiz & Flashcards