Alla inlägg under mars 2008

Av J B - 13 mars 2008 13:40

Vaknade av att Melanie låg o prata imorse, men sen vart hon tyst igen efter en liten stund, så gick då upp o kikade till o då sov hon, eftersom Oliwer med sov så kröp jag ner igen o somnade om. Vaknade sen igen vid 9 av Oliwer så vi gick upp o busa lite, bäddade rent i sängen hans o starta en maskin med tvätt. Käkade sen frukost eftersom Melanie inte vaknade. Hon vaknade när klockan var 10:45. Chockad!

Fick hon sig lite mat i magen, sen klädde vi på oss o gick ut. Skönt att vara ute lite, gick in igen då de började regna efter ett tag. Så nyss fikat lite o nu kikar Oliwer på bilar, otippat verkligen. Den går minst en gång om dagen här hemma :) Melanie pysslar med sina saker.


Saknar min älskling massoor.


Av J B - 12 mars 2008 19:42

Jag är verkligen såå trött o har så ont i mina ljumskar.

Älsklingen åkte precis på träning, jag ska vara slappa på soffan tills han kommer igen, för då blir de sängen. *gäspar*

Av J B - 12 mars 2008 12:58

Efter jag lämnade barnen på dagis imorse så gick jag hem o ladda lite musik som jag kunde ha när jag skulle gå. Tog mig en riktig långpromenad, ner på stan för att gå förbi hos frissan där mamma var, bokade mig en tid till skärtorsdagen. Sen mötte jag upp Emma, så vi kikade lite på stan. Hittade massa fina kläder som jag vill ha men just nu finns inte dem pengarna. Triist! Tog slutligen en lunch på Waynes för att sen traska hemåt. Så idag fick jag mig en promenad på 1h 40min. De känns verkligen vill jag lova, mina ljumskar har tagit de väldigt hårt. Har ju inte tränat på ett tag nu för alla sjukdomar som vi gått igenom. Så nu ska jag lägga mig o vila en stund på soffan o kika på tv, sen hämta barnen vid 14.


Jag längtar efter min älskling med! <3


Av J B - 12 mars 2008 12:54

Yes! ;) Älskling, finns ingen som är så underbar som du, du får mig att må så underbart bra. Är så fruktansvärt glad att vi träffades,jag älskar dig! <3 Mamma kom ju som sagt hit igår o passade barnen trots hennes onda värk, så de var super snällt. Emma hjälpte o plocka ur hos älsklingen, innan vi sen åkte hem igen så käkade vi pizza. Emma bytte av mamma så hon fick åka hem o vila, jag o älsklingen åkte för att hämta hans saker.

Resten av kvällen spenderade vi i soffan med att kika på Click.

Av J B - 11 mars 2008 09:11

Vart de för fulla muggar igår kväll när älsklingen var på träningen, så nu har jag sett upp mig till avsnitt 13 :)

Annars var dagen igår lugn, Melanie var hemma med mig från dagis medans Oliwer fick leka av sig, Så imorrn är de dags för dagis igen för dem båda. Får se hur länge de håller sig frisk denna gång ?


Idag blir de mest lugnt, när älsklingen slutar så ska jag följa med han till sin lägenhet o plocka ur allt där o städa. Då han ska hyra ut den från o med ihelgen! :) Så mamma kommer hit o ska passa barnen medans.


N, O & M = KÄRLEK!

Av J B - 9 mars 2008 15:08

Ja minst sagt, Melanie sover oroligt. Tro fan jag de när hon har så hög feber. Så fick ta upp henne o hon fick ligga breve mig tills hon somna, slutade med att jag med somna. Vaknade av en brännhet Melanie mot mig. Febern slutade på 40,4. Försökt få tag på sjukvårdsupplysningen men att sitta i telefonkö o aldrig komma fram så gav jag verkligen upp. SÅ LESS PÅ SKITEN NU! De måste verkligen nåt fel, sen tar hon sig för ryggslutet o jag tycker inte detta verkar normalt.


Snart dags för tacos, sen ska jag sätta mig i den där jävla telefonkön tills jag kommer fram om jag så ska sitta i flera timmar!!!

Av J B - 9 mars 2008 08:50

Vart vaken snart en timme. Melanies feber låg på när hon vakna 40,1. När ska de ge sig verkligen?

Ska inta lite frukost nu, sen blir de mys och lek.

Av J B - 8 mars 2008 16:41

Älsklingens mamma kom hit o var här en stund o var med barnen, medans vi åkte ner på stan o fikade, bara fick vara för oss själva en liten stund, kanon skönt att ladda batterierna en stund. Melanies feber vill inte ner heller, utan ligger på 40grader. Så nu sitter hon i mitt knä o myser medans älsklingen tog med sig Oliwer på fotboll. När de kommer hem igen sen blir de middag för oss och lördagsgodis till barnen.

Ha en mysig kväll för de tänker jag ha.


All kärlek till dem bästa, Niklas, Oliwer & Melanie. <3

Ovido - Quiz & Flashcards