Alla inlägg under juli 2008

Av J B - 11 juli 2008 19:12

pågår .. snart har vi packat ner allt vi ska ha med oss.

Barnen är klara för sängen, så de ska snart sova .. då vi ska upp tidigt imorrn, tar ju endå några timmar att ta sig ner.


Ha en trevlig kväll.

Av J B - 11 juli 2008 08:59

JAG VILL HA SOL! Detta kallar jag inte sommar, kommer säkert vara skit resten av sommarn, tur vi har en resa bokad i aug så man får en veckas sol iallafall.

Imorse rinde de från jobb igen, men idag har jag verkligen inte tid att jobba,. har massor att göra, så allt är klart ikväll. Imorrn drar vi! ;)

Av J B - 10 juli 2008 18:43

Natten gick otroligt fort, när klockan ringde imorse kändes de precis som man hade somnat. Gillar inte att vakna och känna så. Gick upp och åt frukost för att sen bege mig till läkarn. Så nu är remissen skickad, får se hur många månader man får vänta o hur fort man får träffa någon annan. Många frågor i skallen har jag angående handen. Vad kommer de att göra? OM de går att göra nåt? De kanske bara skiter i det ? Nej usch de får jag se när de väl blir dags. Efter besöket så åkte jag ut till mamma och hämtade hem fisarna. Väl hemma igen så väckte vi älsklingen, jag fixade lunch åt barnen och sen sov Melanie. Vi har även vart ut på en lång cykeltur, då Melanie vaknade så cyklade vi till Mariebergsskogen för lek i parken och kikade in djuren och åt en glass. Vart sen hemcykling, jag var helt slut då vi kom hem. Tungt blir de när man inte är ensam på cykeln. Sen vi kom hem har de vart rätt lugnt, ätit middag, håller på att tvätta så vi får rena kläder med oss till helgen. Kikat in lite grann som vi ska på till veckan. Så de ska bli skooj! Jag läängtar!

Av J B - 9 juli 2008 23:39

Vart en bra kväll, kul att komma ut lite. Var sjukt mycke folk ute ikväll och fullt på varenda uteserving .. vi fick till slut tag på 2 platser breve en gubbe, som var otroligt dryg o diskutera om allt. Länge sen man drack, tog mig iallafall en cider sen fick de vara nog. Cyklade sen hem och nu har vi nyss kommit hem, älsklingen var bara tvungen att ha chips och dipp så nu ska vi mysa ner oss i soffan innan de blir sängen och äta lite onyttigheter mitt i natten ;)


Niklas, de finns ingen underbarare än du, jag älskar dig så mycke!

Av J B - 9 juli 2008 17:36

Vi var ute och lekte före lunch idag, sen vart de sovning för Melanie och jag och Oliwer tog oss en powernap på 15minuter, låg och kikade på film först. Vi har även vart på orrleken och busat lite. Så nu väntas de på mat, ska bli gott med grillat.

Hörde ju med mamma tidigare idag om hon ville komma hit och vara med barnen några timmar o lägga dem för jag och älsklingen tänkte vi skulle ner till torget och kika på alla artister från Rix fm, så ringde hon nyss och tyckte de lika gärna kunde sova ute hos dem. Så ska köra ut dem bara vi ätit, och så hämtar vi upp dem imorrn efter jag vart hos läkarn vid 10.


Jag känner mig inte ett dugg pigg ;(  Allt har bara vänt tillbaks igen från att mått bättre några dagar.

Av J B - 9 juli 2008 11:08

Ja de har kommit tillbaks, så fort jag tittar neråt så gör de ont i hela huvudet. Förkyldningen ger sig inte heller. Ska ju till läkarn imorrn igen för att prata om handen så ska ta upp detta igen. Jag vill bli frisk, eftersom vi åker på lördag och har ingen lust att gå och vara sjuk.

Idag skiner solen, ÄNTLIGEN. Men de skulle bara hålla i sig i dag och imorrn sa dem?

Får se vad vi ska hitta på för nåt idag då?

Precis betalat in resten till resan, så nu är de klart! Längtar som en tok tills aug.

Av J B - 8 juli 2008 20:19

Känner mig rätt tom i skallen vill jag lova, jobbade ju som sagt kvällen igår. Vilket gick kanon. Vart mys i soffan och jag somnade ganska så snabbt där, var ju helt slut.

Klockan 06:37 ringde de i min telefon imorse och de ville ha folk. Flög upp och ringde till nya dagiset som de ska vara på då gamla är stängt några veckor, men inte var de nå svar där, ringde o ringde flera gånger. Hade ju vart skoj för barnen att komma och leka med sina kompisar. Var bara till att klä på sig själv och sätta sig på cykeln ner till jobbet, hann inte ens med varkren frukost eller ta med lunch. Väl på jobbet var jag 06:55. Så de var snabba puckar vill jag lova.

Tur är väl att jag har världens mest underbara sambo som har semester och hade fisarna hemma, jag är sååå glad att du finns i våra liv. Ni är verkligen mitt allt! Hela dagen har gått otroligt fort, så när jag sen slutade så var mina älsklingar ute och lekte .. vi gick sen in efter en stund för lite mellis, och så jag fick duscha. Vart sen en tur ut till bergvik, men ingen av oss orkade kolla nåt, såå himla trött. Slumrade till en stund till bolibompa. Så de blir nog en tidig kväll, för man vet aldrig om de ringer imorrn bitti igen.

Dags att smarra lite kladdkaka och grädde. Muuums.

Ha en trevlig kväll och godnatt!

Av J B - 7 juli 2008 13:07

Melanie har nu sovit i 2 timmar, dags att väcka henne så hon får i sig lite lunch om de nu duger att äta? Sen ska vi iväg och handla.

Har förberett lite till maten tidigare då de tar så långt tid att göra den ( kycklinggratäng ) Så efter handlingen ska de sättas igång med maten.

De ringde nämligen om jobb ikväll så jag tog på mig det. Jobbar mellan 16-21.30 Så fisarna får vara själva ikväll.

Ovido - Quiz & Flashcards