Alla inlägg under juli 2008

Av J B - 7 juli 2008 09:01

TRÅKIGT! De regnar.

De verkligen vräker ner. Hur kul är de på en skala? Skit trist!

De blir helt klart en inne dag, ska iväg o handla lite senare de är allt jag vet just nu.

Vad ska ni göra idag?

Av J B - 6 juli 2008 19:37

Lördagen var en underbar dag, vi kom fram till Kolmården runt 10:30 ca efter att stannat efter vägen o fikat och checkat in på hotellet. Gick runt och kikade på alla djuren, såg såklart delfinshowen med. När vi hade gått massa timmar inne på Kolmården så gick vi även in på Tropicarium och kikade och de var kul att se allt där inne då jag aldrig vart där inne tidigare. Efter alla timmar på Kolmården styrde vi tillbaks mot hotellet en sväng för att slutligen bege oss ut och hitta oss mat. De slutade på en Kina restaurang med 3 rätters och efterrätt. Tillbaks till hotellet för att de var sängen för barnen som slocknade ganska så snabbt. Vilket även vi gjorde efter inte allt för länge efter barnen. Var ju helt slut efter gårdagen.


Söndagen började tidigt, då barnen vaknade strax vid 07, och då ville jag bara sova vidare, då jag sovit extremt dåligt under natten med ny säng och de kände ju såklart Melanie av med, så hon har sovit dåligt i natt hon med och gråtit och snurrat runt som en jojjo. De går verkligen inte att sova i samma rum som henne, de gör jag absolut inte om igen om de inte är absolut nödvändigt. Hotell frukosten var grymt god. Packade ihop alla våra saker för att sen bege oss tillbaks till Kolmården då de stod safari tur på schemat. VIlket jag aldrig vart på innan heller. Så de var riktigt skoj att se allt på så nära håll. Efter den turen slocknade båda barnen i bilen tillbaks till Norrköping. Vi hade ju sett att de fanns ett lekland, så planerade in det innan hemfärd. Så de vart 3timmar inne på busfabriken med massa bus och mat för att slutligen åka hem. Hemma var vi igen vid 18:30.

Med andra ord har de vart en underbar helg, var så skönt att komma bort och göra lite skoj. Älsklingen har ju äntligen semester i 4 veckor nu. Nästa resa vi ska ut på nu är redan på lördag, något jag riktigt längtar efter, blir många dagar att åka iväg då.

Dags att lägga in bilderna från dessa dagar på bilddagboken.


Jag älskar er så otroligt mycke, ni är de finaste jag vet! N O & M.

Av J B - 5 juli 2008 06:32

Nu åker vi.

Ha en bra helg!

Av J B - 4 juli 2008 11:40

Ställde klockan som vanligt imorse, mådde ingev vidare så sjukanmälde mig. Väckte upp barnen och sen gick vi ner på dagis, känner mig lite dum som lämnat dem där fast jag är hemma. Gick sen hem och la mig igen, precis vaknat. Vilket känns skönt att få sovit ut, jag känner mig lite bättre, men är långt ifrån frisk men har lite mera ork. Får se hur denna dag blir. Jag hoppas ju på att få må ännu bättre imorrn.

Ska hämta hem barnen vid 14. Blir handling när älsklingen kommer hem sen så allt är klart inför imorrn.



Av J B - 3 juli 2008 18:26

Jag gick direkt och la mig ute hos mamma, vilade en timme. Min hals har även den gjort uppror, så den svider. Feber har jag haft hela dagen även idag. Får se hur allt detta slutar. Fick pizza som middag ute hos mamma, men de smakade absolut ingenting då jag inte känner nån smak alls och nu har jag bara ont i magen o mår illa. Fy!

Precis kommit hem från mamma, så stoppade barnen i duschen ,trodde ärligt jag skulle svimma. Jag orkar ju ingenting. Så de ska snart i säng, imorrn ska jag helt ärligt sjukanmäla mig, min kropp orkar inte en dag till, den har tagit mycke stryk nu dessa 2 dagar. Men jag får skylla mig själv, i know. Men ska göra en fuling imorrn, ska ändå lämna barnen samma tid. Jag kommer inte att få vila nånting annars och de kommer bli otroligt rastlösa om vi ska sitta inne hela dagen då jag inte orkar nåt. Jag måste verkligen göra det för att få hela dagen och vila och försöka bli bättre tills på lördag om jag ska orka gå en heldag på Kolmården.



Av J B - 3 juli 2008 14:37

Från de att jag skrev blogg igår vid 16 typ, så låg jag på soffan o slappade fram tills barnen skulle göras klara och läggas redan 19, då vi skulle upp tidigt. Sen bäddade jag ner mig igen under de stora täcket och såg en film med älskling, sen vart de sängen. Utvilad kände jag mig imorse då de vart mååånga timmar de 2 senaste nätterna. Så jag klev upp och gjorde oss klara, dock tog jag tempen hade ju feber imorse igen. Bara att bita ihop,, kom till jobbet och fick cykelturen med en annan, tänkte bara shit detta kommer jag inte palla. Vart en otroligt jobbig dag men jag stod ut, när vi sen kom hem så slappade jag av och nu känns de som jag ska dö, känns inte lika mycke när man är i farten hela tiden.

Så ringde till mormor och hörde vad de skulle göra, så vi ska åka ut dit. Så barnen kan leka ute bäst de vill, står och tjatar på mig nu att de vill utoch leka och sitta ute i solen här, nejj tack de pallar jag inte. Så jag kan passa på att vila ute hos mamma och sen får vi middag där ute, eftersom älsklingen kommer inte hem efter jobbet idag, ska iväg på personalmiddag och fest. Så har jag tur kanske jag hinner se han en sväng innan jag ska sova ikväll beror på hur länge de blir borta. *saknar*

Dags att göra sig klara och dra. /Dööd.

Av J B - 2 juli 2008 16:09

Vaknade vid 3 inatt och frös som tusan, kunde inte direkt somna om på en gång. Men jag lyckades till slut, klockan min ringde 05:30 imorse och då kände jag mig sådär, tog tempen som visade 38,6. Men tror ni att jag sjukanmälde mig ? Jag vet jag är en idiot, jag får skylla mig själv. De behöver ni inte skriva. Proppade i mig alvedon och frukost och sen gjorde vi oss klara. Dagen har gått bra, men har känt mig som ett vrak rent ut sagt. Sista timmen trodde jag att jag skulle avlida. Ringde då läkarn och fick mig en tid, så där har jag vart nu. Slemhinnorna i näsan var väldigt svullna, men ingen bihåleinflammation eftersom jag inte hade någon vätska. Så de skrev ut cortisonspray som jag ska spraya, blir de inte bättre tills på måndag så skulle jag återkomma. Jag bokade även in mig en tid nästa vecka för att prata igenom med han hur vi ska gå till väga med min hand. Jag VÄGRAR att gå såhär hela livet och ha ont. Så jag vet inte alls vad som kommer att hända då remissen är skickad. Hoppas ju att de ska kunna försöka fixa handen på nåt sätt så jag slipper denna värk och stickningar hela tiden.

Nej jag orkar verkligen inte sitta här mera nu, ska lägga mig i soffan o bara vila. Älskade darling kommer snart hem, så han får fixa middagen OM jag nu ska äta nåt, inte direkt lockande. Sen är de vila vila vila och alvedon som gäller. För JAG ska jobba imorrn, så är de bara!!



Av J B - 1 juli 2008 21:40

Idag var vi ner på stan och kikade lite med Emma.

Sen har de inte vart så mycke mera, har precis kommit hem. Var iväg med mamma en sväng på bilbingo, men de gick inge bra alls.

Jag känner mig verkligen död, känns som jag har bihåleinflammation, gör ont när man böjer sig neråt. Täppt så inne i bomben är jag. Så hoppas jag orkar med dagen imorrn. Måste bli frisk nu.

Nu är de sängen för min del, ska upp 05:30 imorrn. Puuuh.

Ovido - Quiz & Flashcards