Alla inlägg under juni 2008

Av J B - 7 juni 2008 00:00

Vart en helt otroligt bra dag idag, njutit timmar på stranden och lekt. Vart även en karusell tur med barnen, var inte alls många barn karuseller men vi åkte lilla berg o dalbanan iallafall, för att sen åka hem o packa in allt i bilen.

Så nu sitter vi här i Ambjörby, är mega trött så de blir sängen alldeles strax.

Jag och älsklingen åkte iväg o fiska efter vi ätit ikväll, första gången jag fiskat, ja om man bortser från en gång då jag var liten. Fick faktiskt 7 fiskar, inte direkt stora men vi tog hem 4 stycken för att visa O & M, men de får de se imorrn då de vaknar. Mycke bra kväll med min älskling, som alltid för sig. Du är de bästa och jag älskar dig verkligen såå mycke! <3

Miljontals mygg är de här uppe med, så får se hur vi ser ut efter denna helg, får se imorrn på O oxå, hur han reagerat, så de inte blir allt för svullet åt han.

Nej nu tackar jag för mig ikväll så sov så gott.

Av J B - 6 juni 2008 08:45

Med min älskade sambo vart de igår, var ju bara skit på tv så vi satt oss ute på balkongen o myste i kvälls solen och spelade lite kort! Jag är king på kort! :D Somnade rätt tidigt sen då de var full rulle hela dagen igår.

Imorse var jag upp till båda strax före 7, sen vart de tysta och jag hörde dem igen vid 8, helt otroligt att de somnade om. Ska alldeles strax börja med frukosten. Ska iväg till Marieberggsskogen idag såklart till stranden och njuta av detta underbara väder, sen blir de även lite karuseller då de är tivoli där.

Senare idag/kväll åker vi hem till svärmor & Torbjörn och ska stanna där hela helgen. Ska bli skönt att komma bort en helg.

Av J B - 5 juni 2008 18:04

Fy faan så tråkigt de är, så less på att städa här hemma.

Hela dagen har känts skit, och ännu mera känns de nu.

Lägger jag ner skiten för idag.

/dåligt humör.

Av J B - 5 juni 2008 14:45

Precis hemkommen, vi har spenderat massa tid på Mariebergsskogen. Mellan 11-14:30 med bus, bad o lek. Helt färdig är jag, mega trött i kroppen, och O sa på hemvägen att han var trött, men de kan han gott o väl vara tills han ska sova ikväll då han får skylla sig själv helt enkelt att han inte sover på morgonen.

Ska pyssla lite nu och göra en tidig middag åt barnen, äts väldigt lite då de är så varmt.

Av J B - 5 juni 2008 07:54

Kan man säga, senaste dagarna har O börjat vakna mellan 5:30-6.00 o somnar inte om heller, jag håller på att bli toookig helt enkelt, som att inte 7.00 var tidigt, låg breve mig imorse efter älsklingen gått upp men inte somnade han heller, fast han ligger o gäspar hela tiden o sover gör han inte på dagarna heller, vilket gör att han blir väldigt trött och grinig, bara bråkar. Därav han somnat tidigt på kvällen. Då man endå hållt han vaken längre så vaknar han endå tidigt! En annan orkar ju inte med dagarna och är trött hela tiden, somnar sjukt tidigt på kvällarna. Detta är fan inte skoj alls.

Tidigare sov de hur bra som helst och inte vaknade såhär tidigt någon av barnen.

Så idag har jag inte lust med någonting egentligen!

Av J B - 4 juni 2008 13:36

Började morgonen med en promenad på 55minuter efter jag lämnat barnen på dagis, sen drog jag iväg ner på stan. Mötte upp Mamma, så vi har vart på shoppingrunda idag. De mesta vart till mig själv, sällan de händer, annars är de barnen som man alltid hittar till, mamma köpte kläder till barnen. Har ju beställt kläder till dom som kommer från H&M om nån vecka. Efter shopping turen så gick jag ut o la mig o sola en timme, så nu äter jag en lite sen lunch, barnen ska hämtas vid 15, mellis och sen ska vi iväg en sväng då älsklingen slutar och fixa lite. Längtar redan tills vi ska äta, grillad kyckling med grönsaker och sallad med tzatsiki för min del iallafall :)

Av J B - 3 juni 2008 17:59

Vart att jag gick ut och solade i 1½timme, riktigt skönt att ligga o njuta i solen, lyssna på musik och läsa lite. Tog mig ännu en promenad innan de var dags att handla hem lite o sen hämta barnen. Promenaden vart på 45min, 5,3km, 358 brända kalorier, 7591steg. Sammanlagt idag blir de alltså = 1h & 40min, 10,8km, 730 kalorier, 15451steg. Jag är riktigt nöjd för idag. Efter dagis så var vi ute o lekte och var ute en stund även när älsklingen kom hem från jobb. Slutligen fick barnen plaska i poolen på balkongen, middag o nyss duschat av sig allt skit. Bolibompa nu, sen är de läggdags nån gång efter 19, då de inte sover som de ska på dagarna. Så är de ju riktigt trötta mot kvällen. Älsklingen är på match.

Av J B - 3 juni 2008 10:02

Ja de var länge sen jag var ute o gick nu. Så efter lämningen på dagis så vart de 55min, 5,5km, 372 brända kalorier, 7860 steg. Pustar ut en stund nu, sen ska jag ut o sitta i solen o njuta. Ändrade tiden på dagis till en timme till så 9-15, både idag o imorgon, de behöver få leka va sig lite o så får de vara hemma på torsdag då de är så varmt så vi kan åka o leka på stranden.

Önskar bara min älskling kunde vara hemma med, men semestern närmar sig för din del. * sakna *

Ovido - Quiz & Flashcards