Alla inlägg under juni 2008

Av J B - 25 juni 2008 19:50

O totaldäcka på soffan efter all mys, sov ett bra tag. M har myst massor hon med. Vi gjorde hemmagjord pizza idag, jag hade massor med grönsaker .. de är ju såå sjukt gott med det. M petade i sig några bitar iallafall medans O inte åt nånting, några skedar yoghurt åt han till mellis. Han ratade både glass och kaka idag, och kvällsvälling, vilket är väldigt sällan de händer. Så han mår inge bra för fem öre. M är gnällig o kinkig hon med. Men så är de när de är feber, hoppas de är lite piggare imorrn. O ville sova i våran säng så han slocknade på en gång, ska bära in han till sin om en liten stund. M har somnat hon med o hon fick då i sig sin välling.

Jag själv mår inte alls som jag ska, är alldeles matt, huvudvärk till max, känner mig svimfärdig och alldeles yr (  & nej jag är INTE gravid så ni behöver inte tänka den tanken som oftast många gör när man skriver de symtom som jag skrivit ) Kanske dags att ringa doktorn och göra en riktig undersökning varför jag mår såhär.


Dags att inta soffan. Godnatt.

Av J B - 25 juni 2008 14:44

Tyckte mina fisar var lite hängiga när jag hämtade dem, speciellt O då han inte alls var som han brukar. Fattade ju på en gång att de var något, tog tempen när vi kom hem och den stannade på 40,0. Varav jag gjorde på M med för att kolla läget, även hon har feber dock mindre men iallafall. 38.7

Så nu ligger de i soffan och myser, inte speciellt sugna på nånting förutom saften som de dricker. Så nu ska jag göra sällskap med dem och längta tills älsklingen kommer hem.

Av J B - 25 juni 2008 09:20

Barnen är på dagis och jag sitter här en stund och oroar mig för M på dagis, kan liksom bara inte släppa det.

Huvudvärk har jag med till max, liksom har ett öga krånglat nu 3dagar, vaknar på morgonen och de är alldeles kladdigt och jag ser grumligt på de. Hmm . Så vad jag ska hitta på idag de får vi se vad jag orkar?

Av J B - 24 juni 2008 15:07

Då har hon gjort de IGEN, nu är de liksom 4:e gången hon bitit M och jag kan inte mer än att bli jävligt förbannad o irriterad! Vad fan är de för jävla föräldrar, 4 gånger liksom!! Hade accepterat en gång men nu har de liksom hänt så pass många gånger att jag är riktigt orolig att lämna M på dagis. Jag ska inte behöva gå och vara orolig då jag lämnat henne där.

Borde väl veta lite jävla hyfs när man är äldre iallafall,att så gör man inte, att de är fel. Tydligen inte!


För övrigt har jag inget jag vill dela med mig av, ( ni snokar bara iallafall ) därav jag inte bloggat nåt. Tröttnat ur ganska så rejält på blogg, bilddagbok och lunarstorm och allt annat.

Av J B - 21 juni 2008 16:24

Ja så känner jag mig just nu, efter dessa 2 dagar. Började ju redan med gott på jobb i torsdags, vart bjudna på smörgåstårta, sen hamburgarmål på sibylla efter vägen då de vart så sent upp. Sen igår med massa gott, och nu väntas de på grillat, efter de blir de rabarberpaj med vaniljsås och slutligen godis ikväll.

Herregud jag måste gått upp flera kilo. Blir inge skit från o med måndag ..


Har iallafall haft en väldigt bra dag som alltid med mina älsklingar! <3

Av J B - 21 juni 2008 09:24

Jag fattar inte .. jag sov på dagen igår och somnade i soffan redan före 22. Gick upp och la oss vid 00 och nyss gått upp, känner mig endå trött. Vad är de för fel ?? *gäääspar*

Vilket fall blir de till att äta frukost nu .. sen får vi se vad vi ska göra idag.

Av J B - 20 juni 2008 20:01

Var massa bus på morgonen, sen var vi iväg och handlade mat inför helgen, hem och åt lite lunch för att sen skulle barnen sova lite då de vaknat tidigt imorse så de skulle orka med hela dagen. Jag lyckades somna jag med på soffan, riktigt skönt var det. Vart sen väckt av älsklingen, hade visst sovit lite för länge, så vi väckte barnen och sen gick vi ut och lekte ett tag.

Vart sen grillning, och gud såå gott de var.

Efter middagen åkte vi hem till svärfar o hälsade på, bestämde oss för att åka upp till sjön då älsklingen var fiskarsugen.. Blåste väldigt mycke där uppe, så vi var där en stund.

Vart lite mellis när vi kom hem, glass grädde, jordgubbar och maränger fick barnen. Vi ska äta lite senare. Vilken svullarhelg detta känns som, jag som inte ätit nå gott på länge.. Nya tag med allt igen på måndag, lite ska man ju faktiskt unna sig ..

Hoppas ni alla haft en trevlig dag och får en bra kväll.

För de har iallafall vi haft.


N O & M .. ni betyder verkligen allt! Jag älskar er så sjukt mycke! <3

Av J B - 20 juni 2008 08:07

Hoppas ni alla får en trevlig midsommar.


Vi har nyss vaknat, så nu sitter barnen och leker. Skönt de känns att ha ett helt hus för oss själva, vi är ju uppe i Ambjörby. Men hus de kommer de med för oss, nån gång. :)

Kikar ut och regnet kommer ner, känns ju mindre skoj. Jag vill ha soool. Hoppas verkligen de blir finare väder nu efter midsommar, så man kan sola o bada igen vid stranden.

Blir frukost alldeles strax, magen skriker efter mat.


Vad ska ni göra idag?

Ovido - Quiz & Flashcards