Alla inlägg den 4 maj 2008

Av J B - 4 maj 2008 18:46

Vaknade imorse vid 06:30 av Melanie, så var in o hon fick sig en flaska välling, för att somna om. Somnade om jag med såklart, upp igen sen vid 08 då Oliwer ville ha ny blöja o han fick en flaska välling med. Så somnade han med om då han fortfarande var trött. Till slut när klockan var 10 vaknade jag igen av han så då gick vi upp och förberedde frukost, båda Melanie och Älsklingen sov. Var tvungen att väcka Melanie när klockan var 11:30. Trött fiis. Kan ju inte ligga o sova hela dagen då de var underbart väder ute. Så vi begav oss till Marieberg skogen och spenderade några timmar där. Kikade på djuren och lekte i parken, fikade o bara slappa. För att inte glömma att Oliwer lämnade sina sista 2 nappar till grisarna, var dags idag nu då han vart utan i 2 veckor. Så är riktigt stolt över han hur bra de har gått dessa 2 veckor o att de inte var nå problem alls att lämna napparna till grisarna.


Åkte sen hem efter några timmars bus där, för att in o hämta leksakerna och ut o busa i sandlådan, vart bus en stund ute för att sen gå in o förbereda maten, ( grillat ) Ut sen igen o busade och slutligen in för att börja grilla. Sen var de raka vägen ner i badet för fisarna. Dagen har vart underbar, riktig mys söndag.


Men nu ska snart barnen i säng, de går mig verkligen på nerverna när de bara bråkar och gör allt för att göra en sur för de lyssnar inte för fem öre. Man får säga till dem tusen gånger men lyssna, nej du tack!

* tröttsamt att hålla på hela tiden *


Här lämnar Oliwer napparna till grisarna.

Ovido - Quiz & Flashcards