Alla inlägg den 21 maj 2008

<3

Av J B - 21 maj 2008 22:01

Skönt de är att få komma iväg en stund själva.

Snart dags för sängen för min del * gäspar *

Först massa mys med älskade sambo! <3

Av J B - 21 maj 2008 14:52

Inte vart de nå sovning för min del iallafall, låg o vila iallafall. Men lyckades ju inte somna, så de känns i hela kroppen. Hoppas på en tidig kväll. Lär väl somna i soffan som alltid. Höhö. Barnen leker just nu så ska göra dem sällskap. Älsklingen slutar snart med. Svärmor kommer hit idag efter jobb o käkar mat med oss, sen stannar hon som hon brukar göra en gång i veckan. Så jag o älsklingen ska iväg en sväng o vara för oss själva.

Av J B - 21 maj 2008 10:17

Nej min kropp sa ifrån på träningen, vill inte alls som jag vill. Så de fick bli 45minuter, alltid något. Så nu ska jag ta o lägga mig på soffan o försöka sova en stund. Om de nu går?

Av J B - 21 maj 2008 08:13

Jag känner mig totalt överkörd rent ut sagt. Jag är så sjukt trött och huvudvärken ska vi inte ens tala om idag. Melanie kom o skrek vid 2 inatt, var in o bädda om henne. Sen kom hon upp några till efter det, dock skrek hon inte men endå. Hon somnade inte om. Så jag var vaken mellan 2-5 för hade skit svårt att somna om efter jag vart upp till henne sista gången vid 4. Sen kommer hon in 6:30 imorse. Jag känner mig verkligen DÖD!

Ändå ska jag pallra mig iväg till gymmet, sen ska jag hem o försöka sova.

Ovido - Quiz & Flashcards