Alla inlägg den 23 maj 2008

Av J B - 23 maj 2008 18:44

Vilket underbart fint väder de har vart idag. Vi tog oss en promenad ner på stan, Oliwer gick lika som förra gången, 40minuter sen fick han stå på brädan sista biten. Väl framme vid lekparken så mötte Emma upp oss. Vart lite lek, Melanie trillnade nämligen ner från rutchkanan, så hon har skrubba upp kinden o hakan. Min lilla fiis. Efter de gick vi därifrån, så kikade runt lite på stan. För att sen köpa oss lunch ute i solen. Jesper kom och gjorde oss sällskap. Vart lite kik i affärerna och sen satt vi oss på stora torget och njöt av de underbara vädret, vart lite glass. Inväntade älsklingen som hämtade upp oss efter jobbet. Begav oss till Siba för att jag skulle höra mig för om tvn som har gått sönder, efter att ha vart i kontakt med försäkringsbolaget. Som ska betala ut en ny. Får se om de blir nästa vecka.

Väl hemma så visade stegräknarn, 18635steg och hade gått 1,3mil. Bränt 857 kalorier. Tror ni att jag nöjde mig med det denna dag? Inte då , efter att gjort middag åt barnen som de knappt åt nåt av så gick jag ut o tog mig en rask promenad på 35minuter. Så allt som allt idag har jag gått 23226steg, 1,6mil och bränt 1074 kalorier. De är jag nöjd med för idag. Nu väntar duschen sen måste jag ta mig något att äta.

Resten av kvällen blir de bara mys med mina underbara älskling.


N, O & M Ni är de bästa som finns! <3


Av J B - 23 maj 2008 09:14

Ja de har jag vart upp sen 02 i natt, känner mig orkeslös då hon håller på sådär. Hon fick komma in o ligga i våran säng efter älsklingen gått upp. Somnade om gjorde vi och Oliwer kom in strax efter 8:30.

Behöver verkligen tips o råd! Någon som läser som har barn som krånglat så efter byte av säng??


Nej nu ska vi äta frukost, sen klä på oss och kila ner på stan.

Ovido - Quiz & Flashcards