Alla inlägg den 6 september 2008

Av J B - 6 september 2008 17:09

ja idag är vi lata,vi har ringt o beställt hemkörning på pizza. Har ingen som helst lust att göra mat idag, vädret gör mig trött. Spanade runt lite på bergvik, inge skoj alls så, men skönt att komma ut lite. Handlade hem gott till ikväll. Så nu ska vi rulla fram! :D haha ..

Älsklingen ligger o kikar på hockey, barnen busar. Hungrig som tusan, pizzan bör komma snart.

Av J B - 6 september 2008 14:45

Igår kväll så skjutsade vi ju ner älsklingen på sin uppvärmning, vi åkte hem och sen gjorde vi dumle och dajm muffins, Gud så goda de vart, tack Fia för de receptet. Sen åkte vi bort o kika på älsklingen match, hade med oss saft o popcorn, så de vart lite mys. Svärmor & torbjörn kom även o kika, så de var trevligt med sällskap. Kom hem strax före 21. Då var de bara att göra barnen klara för sängen o sen vart de soffan för våran del.


Vaknade vid 9 imorse av Oliwer som sjöng, så vi gjorde oss frukost och sen åkte vi till familjelek, var evigheter sen jag och Oliwer var på det. Så båda barnen fick följa med denna gång, Melanie var lite för liten sist vi var där innan sommarn men nu var hon redo. De sprang för fulla muggar och busade. När vi sen kom hem så åt vi lite, sen har vi i stort sett bara myst. Melanie sov middag medans vi andra låg i soffan o kika på emil.


De regnar verkligen ute, så himla trist. De är ju tivoli här, men de känns inte så lockande att gå på de då de vräker ner. Hoppas de inte är nå regn imorrn så barnen får åka lite då. Vi ska nog ta oss en tur ut till bergvik o kika lite, resten av dagen/kvällen blir de bara mysa med min älskade familj! <3


Ha en trevlig lördag.

Ovido - Quiz & Flashcards