Alla inlägg den 23 september 2008

Av J B - 23 september 2008 17:41

M sov i 2,5 timme, efter de klädde vi på oss o gick ner för att handla, hem o fikade lite. O somnade en stund på soffan medans vi kikade på barnprogram. Resten av dagen har vi bara slappat. Nyss ätit middag men M åt ingenting, så idag har hon levt på saft och en kaka. Hon säger väl till när hon känner sig hungrig. Ska fortsätta slappa i soffan o kika på barnprogramen som börjar snart. Älskling åkte iväg på träning.

Av J B - 23 september 2008 10:35

M vaknade strax efter 08, så vi gjorde oss lite frukost varav hon inte ville ha, fått i sig välling o saft. Så när vi satt o åt jag o Oliwer så spydde hon ner sig 2 gånger, så där kom de upp. Såhär gjorde hon förra gången hon fick feber första dagen o sen var de bra, så hon har inte ätit eller druckit något mera, hon slocknade i min famn strax efter 09, och sover ännu. När hon vaknar tänkte jag vi skulle gå ner till apoteket då de tagit slut på både alvedon o nässpray. Så vi får lite luft idag iaf, sen hem o bara slappa resten av dagen.

Av J B - 23 september 2008 07:13

Gud vad jag somna tidigt igår, redan efter 20 på soffan, men jag la mig i säng vid 22. Dödstrött! Melanie har sovit dåligt i natt, gråtit o skrikigt. Hon vaknade strax innan min klocka ringde och då var hon brännhet, tog tempen på henne som slutade på 39,8. Så vara bara att ge alvedon o ta av henne pyjamasen, hon somnade om o sover ännu. Så idag är jag hemma o har VAB. Oliwer har vart vaken sen 06:30 så vi har legat i soffan o kikat på barnprogram. Han gör de ännu dock, synd att han inte får gå till dagis, de skulle börja inskolningen idag men nu får han snällt vänta enda tills nästa fredag då jag har en jobb dag, sen vet jag ju inte alls hur jag jobbar. Lite dumt tycker jag men de är väl så när man bara är tim vik och får ha barnen på dagis då man jobbar, man vet ju aldrig hur länge de kan gå mellan gångerna heller. Märks väl hur detta blir, vill helst av allt ha ett fast jobb. Men de växer ju inte på träd precis.

Hoppas Melanie piggnar på sig tills på fredag nu när kompisar kommer hit o ska fika.

Ovido - Quiz & Flashcards